Съботен ден, красивият и спокоен плаж на Керамоти. Мястото е

...
Съботен ден, красивият и спокоен плаж на Керамоти. Мястото е
Коментари Харесай

Селяния до шия! Бай Ганьо на плаж в Гърция

Съботен ден, красивият и спокоен плаж на Керамоти. Мястото е известно измежду нашенците и може да се назова обичано на пловдивчани. Деца си играят, плажуващи почиват, приятна музика се носи от заведението. Идилия. До момента, в който един автобус с нашенци не се изсипа на пясъчната линия. Викове и викове оглушиха плажа. Две двойки се приближиха до свободния чадър с четири шезлонга. Един от мъжете се огледа, ослуша, постави бохчите и зачака дамите да си харесат място. Стоейки прав, стартира да повтаря едно изречение, обвързвано с майката по сервитьора. Момчето от плажа най-любезно му сподели, че ще донесе маса, да не се тормози. Нашенецът и дума не разбра и стартира да псува, написа в репортаж от мястото " Трафик ".

Настаниха се всички, викайки какъв брой е хубаво. Масата се донесе и бе обещано меню. Сервитьорът се отдръпна, с цел да не тормози клиентите и да ги остави да си изберат. Последва още веднъж това с майката и цените.

„ Мама ви византийска… едно фрапе 2 евро и половина”, най-малко 10 пъти се повтори.

Започна ваденето на кърпи, плажни такъми и прочие. Дамите взеха решение, че ще се преоблекат на плажа, защото съгласно тях съблекалнята и тоалетната се заплащат. Прикривайки се сякаш с хавлии, се стартира събличането, но… половината плаж стана очевидец на интимните им елементи.

(Само да подчертая, че на плажа всички санитарни възли, съблекални и душове са без пари, без значение дали си посетител на заведението или не).

След като скандализираха половината плажуващи с голотата си, всички се настаниха. Една от двойките се насочи към водата, тъй като, както споделих по-рано, тоалетната сякаш се заплаща.

Другата двойка… те се заеха с обяда. Това тотално шокира българи, гърци и румънци. Дамата извади вестник от Кауфланд, постла го на масата, извади колбас, домати и самун и стартира да реже.

Наоколо замириса на чесън, филии се хвърляха от ръка на ръка, домати текат по страниците… думите май са непотребни...

Всички погледи бяха втренчени в цялостната дама, режеща домати и колбас.

След угощението пристигна ред на поръчка. За да е по-евтино, всички поръчаха фрапе. Донесоха им го и се стартира още веднъж с псувните, даже от страна на дамите.

„ Де..а и мизерниците. По-гъсто не можеха ли да го създадат. Цакат ни и за тва. Мамицата ви мръсна”, кънтеше в региона на шезлонгите.

Децата в близост започнаха да се споглеждат. Синът на приятелите ми пристигна и на ухо ме попита: „ Защо тези хора толкоз грозно псуват”. Аз нямах думи, не знаех по какъв начин да отговоря.

Българи в съседство до мен, след видяното си говореха безшумно, „ с цел да не схванат другите, че и те са от България”.

Мен ме беше също позор. И до момента в който четете това, несъмнено ще има и такива, които ще ме оплюят. Но се замислете… вие бихте ли си посочили селянията в чужбина.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР