Събота обичайно е от по-кротките дни, но днешният изобилстваше от

...
Събота обичайно е от по-кротките дни, но днешният изобилстваше от
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Скопие ни плаши с безразличие, неизвестни бранят МОЧА, но пък Путин остана без яхта

Събота всекидневно е от по-кротките дни, само че днешният изобилстваше от недотам еднопосочни новини.

Като за начало Паметникът на Съветската войска в София, прочут като МОЧА, осъмна с двойна защита – полиция и някакви мъжаги с камуфлажи и маски. Какви са, що са, кой да ти каже...

После за наслада на Москва шефът на енергийната комисия в Народното събрание Радослав Рибарски от „ Продължаваме промяната “ рече, че ще наложим несъгласие на европейската концепция за ембарго на съветския нефт.

Добре най-малко, че италианците не са толкоз сговорчиви та прибраха „ Шехеразада “ – 140-метровата яхта на Путин – не е любовницата му, само че може и повече да го заболи. За едни 700 млн. $ иде тирада.

Иначе на Украйна през днешния ден ѝ беше ден. Сметките на Генщаба демонстрираха, че 1/3 от оръжието, което нормално Москва демонстрира на парада за 9 май е... унищожена при „ интервенцията по денацификация “. Паднали са и 25 000 солдати.

И още - има дори и видео по какъв начин украниски дрон унищожава един от съветските десантни катери. Точно край Змийския остров, който помните стана прочут със звучното: " Руский военный корабль, иди на*уй. "

Някъде следобяд македонският външен министър Буяр Османи реши да ни заплашва, че в случай че не пуснем Скопие в Европейски Съюз до юни, неговото държавно управление нямало повече да тревожи жителите си с тоя въпрос.

Ех, българският жител ще продължи да се терзае...
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР