Събота, късен следобед. Всичката чалга е на басейна в хотел

...
Събота, късен следобед. Всичката чалга е на басейна в хотел
Коментари Харесай

Просташко, долнопробно и безцеремонно - чалга на басейн в Пловдив

Събота, късен следобяд. Всичката чалга е на басейна в хотел " Санкт Петербург ", видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Дисководещият очевидно няма задръжки, тъй като е подбрал допустимо най-вулгарните кючеци и чалга, съгласно усета си. При това персонално подкрепени от крясъци на чобанин и подканяния " давай, давай, давай “,отправени към момиченцата на плажа, с цел да се разкършат.

Децибелите са до дупка, а времето е малко след 16 часа, когато в събота след обяд може би някои хора към момента си почиват след напрегнатата работна седмица. Въобще не може да се приказва за това по какъв начин се възпитават подрастващите, а и не знам по какъв начин се усещат тези от посетителите на плажа, които не обичат чалгата, да вземем за пример. Но, най-голямата инквизиция въпреки всичко е за хората от прилежащите кооперации. Издутата до дупка  музика се удря в стените им и отеква още по-силно. Непоносимо!

Просташко, долнопробно и безогледно държание на един човек, който очевидно е решил, че му е разрешено всичко и не би трябвало да има никакви задръжки. Но по тази причина си има и органи, които би трябвало да наблюдават. Дали?!

Чуйте и се убедете сами от видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР