Събота, 8 февруари, екипът на Български спортен тотализатор организира специално

...
Събота, 8 февруари, екипът на Български спортен тотализатор организира специално
Коментари Харесай

Жител на Кърджали спечели чисто нов Форд Еко Спорт от Втори тото шанс – 6 от 49

Събота, 8 февруари, екипът на Български състезателен тотализатор провежда особено събитие в град Кърджали. Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов автомобил Форд Еко Спорт, извоюван от Галина Галова, гражданин на града. Комфортният автомобил бе изтеглена посредством чоп в 4-ия тираж на " Втори тото късмет - 6 от 49 ". Това е втората кола, извоювана от гражданин на Кърджали, в границите на няколко месеца. Припомняме, че на 21 декември 2019 година връчихме ключовете за стилен Форд Фиеста на Баяр Бекир.

" Новината за облагата ме направи доста щастлива. Пожелавам на всички да вземат участие в игрите на СПОРТ ТОТО, с цел да печелят и да се почувстват като мен. " - сподели Галина Галова.
 Над 7 320 000 лева ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък
Над 7 320 000 лева ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО

Ключовете от автомобила връчи госпожа Веселина Чолакова, областен управител на Български състезателен тотализатор. " Честито на Галина. Пожелаваме ѝ доста безаварийни пътувания с новия автомобил. Дано регионът ни продължава все по този начин да притегля шанса в игрите на СПОРТ ТОТО ", пожела госпожа Чолакова.

Специалната ТОТО лотария зарадва късметлиите от града с още куп спомагателни облаги. Ангел Палазов се снабди с професионален фотоапарат, с който да запечата щастливите си моменти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР