Събориха 1200 гаража, места за паркиране няма Георги Стаменов: "Централен"

...
Събориха 1200 гаража, места за паркиране няма Георги Стаменов: "Централен"
Коментари Харесай

Детмаг Снежанка отваря врати през юли

Събориха 1200 гаража, места за паркиране няма Георги Стаменов: "Централен " е най-хубавото място за живеене Парадокс: Райкметовете нямат право да печелят планове Централен загуби! Ето ги най-примамливите региони в Пловдив

Художествената изложба в Детмаг " Снежанка " на ул. " Райко Даскалов " ще бъде изцяло приключена доникъде на юли. Преустройството се извършва от компания " Ай ди ел " за 1 066 000 лева с Данък добавена стойност. Монтирани са ВиК, вентилационна система и елинсталации, поставена е дограма, външната изолираност е приключена, подготвени са нова покривна структура и отводнителна система.

Очаква се, че на Бунарджика ремонтите за 2 млн. лева с включен налог ще приключат до есента. За реконструкцията на Дондуковата градина и тази година няма планувани средства в общинския бюджет. Проектът на стойност 3,3 млн. лева беше квалифициран в регион " Централен ", мина през " решето " на НИНКН, има издадено строително позволение. Кметът на " Централен " Георги Стаменов споделя, че в Община Пловдив се приготвя социална поръчка за избор на реализатор. Градината, оповестена за монумент на парковото изкуство, наподобява по-зле и от селската. Фонтаните са спрени, детската пързалка е съборена, тъй като беше рискова, пейките са изхабени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР