Съболезнования за загубата на журналистката Силва Зурлева продължават да валят.

...
Съболезнования за загубата на журналистката Силва Зурлева продължават да валят.
Коментари Харесай

Колеги и близки скърбят за Силва Зурлева

Съболезнования за загубата на журналистката Силва Зурлева не престават да валят. Приятели и сътрудници изрекоха страдание за гибелта й. Някои и благодариха за взаимната работа.

Телевизионният продуцент Маги Халваджян показа, че точно Зурлева е била индивидът, който е повярвал, че " Господари на ефира " " ще се трансформира в ужасно шоу ".



" Чухме се преди месец с цел да се уговорим за вечеря! Отложихме го за след Нова година! Явно ще го отложим още веднъж. Но не вечно! Защото дали през днешния ден или на следващия ден, дали в този или оня ресторант, или в този или в различен живот, приятелите постоянно се събират! Лек път, Силве! ", написа той в формалната си страница във фейсбук.

Водещият Ники Кънчев също показа, че ще запомни Силва Зурлева като другар.

" Тя си остава за мен огромна Приятелка, ухилен и самоотвержен Човек и топъл темперамент ", написа той във фейсбук

Като прочувствен човек я разказа и Гергана Паси, някогашният министър по европейските въпроси. Президентът Румен Радев и министър председателят Бойко Борисов също изрекоха съболезнования.



През ноември Силва Зурлева бе удостоена с почетния знак на президента. Дълги години  тя бе част от борда на шефовете на Нова телевизия. Работила е като преводач и редактор поредно в Българска национална телевизия и София прес. От малкия екран също показаха съболезнованията си. През май журналистката се раздели с медията след близо 20 години работа в нея.

Силва Зурлева умря ненадейно сутринта на 1 януари. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че става въпрос за случай. Предполага се, че журналистката е паднала от стълбите в фамилната си къща в село Ковачевица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР