Събличахме се пред 400 човека, а след това трябваше да

...
Събличахме се пред 400 човека, а след това трябваше да
Коментари Харесай

Обискитe в Пловдив: Събличахме се пред 400 човека, а след това трябваше да напишем, че нямаме възражения

Събличахме се пред 400 индивида, а по-късно трябваше да напишем, че нямаме възражения, разясняват пред БТВ пострадали от акцията на полицията в пловдивска дискотека.

Нови фрагменти от скандалната акция демонстрират по какъв начин един от клиентите си разменя реплики с служителите на реда и си съблича тениската в центъра на заведението. Претърсването за опиати продължава близо 6 часа, а представители на органите на реда карали клиентите да се събличат голи и да заемат избрани пози.

В общите елементи на тоалетните хора също са били събличани голи до боксерки, описват Георги Калиферов и Александър Пехливанов.

„ Бяхме се наредили на една опашка, която вървеше доста постепенно – може би към 6-7 минути на човек. Като пристигна нашият ред, пред стаята имаше служител на реда, който ревизираше документи. Влязохме в тоалетните, а служителите на реда ни накараха да се съблечем по боксерки. Имало е и хора, които са карани да се събличат чисто голи. Опипаха дали имам нещо по панталона, изкараха ми всичко от джобовете, ревизираха ми портмонето, а по-късно ме накараха да напиша на едно листче „ Нямам възражения “ “, разясни единият от младежите.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР