Събитията в руската гранична Брянска област с т. нар. украински

...
Събитията в руската гранична Брянска област с т. нар. украински
Коментари Харесай

Киев уличи Русия в поредната хибридка: Събитията в руската Брянска област са фалшфикация

Събитията в съветската гранична Брянска област с така наречен " украински диверсанти " са умишлена провокация на руснаците. Москва би трябвало да се опасява от личните си партизани. Това разгласи съветникът на ръководителя на кабинета на президента Михайло Подоляк, представен от РБК-Украйна.

" Историята с украинската диверсионна група в Руската федерация е класическа умишлена провокация. Руската федерация желае да изплаши народа си, с цел да оправдае нападението над друга страна и увеличението на бедността след една година война. Партизанското придвижване в Руската федерация става по-силно и по-агресивно, опасявайте се от вашите партизани... ", написа Подоляк в Twitter.

Припомняме, че през днешния ден в Руската федерация оповестиха за навлизане на украински ДРГ в две села в Брянска област на границата с Черниговска област. Съобщава се за " престрелки, борби, взимане на заложници ".

По късно стана ясно, че зад тези дейности хора с жълти опознавателни знаци от по този начин наречената организация „ Руски доброволчески корпус “. Те пуснаха видео от Брянск, от което става видно, че те са поели отговорността за офанзивата и вземането на заложници в съветската гранична Брянска област, откакто преди този момент Русия разгласи, че това са  украински диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ).

В момента във всички интернет запаси можете да видите вести за " украинските ДРГ “, които убиха деца, взеха заложници, само че в това време небрежно напуснаха и така нататък Всичко това е неистина на кремълските пропагандисти. Руският доброволчески корпус пристигна в Брянска област, с цел да покаже на своите сънародници, че има вяра, че свободните съветски хора с оръжие в ръце могат да се борят с режима “, се споделя в изказване на организацията.

Ние дойдохме тук не като ДРГ, а като освободителна войска на родна земя. За разлика от армията на Путин, ние не водиме война с цивилни. Тук сме, с цел да ви освободим. Призоваваме ви да вземете оръжие и да се биете против кървавия режим на Путин в Кремъл “, споделят военните във видео.

На назад във времето се чуват картечни залпове.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР