Събитията тръгнаха стремглаво. Пригожин с хората си блокира центъра на

...
Събитията тръгнаха стремглаво. Пригожин с хората си блокира центъра на
Коментари Харесай

“Гражданската война официално започна”. Русия я взривяват отвътре

Събитията потеглиха стремително. Пригожин с хората си блокира центъра на Ростов на Дон. Случващото се публично се назовава бунт. Сега това е или повтаряне на 1917 година и нова революция, или цялостна и бърза победа на силите на реда.

„ Гражданската война публично стартира “, се споделя в канала в “Телеграм ” на ЧРК “Вагнер ”. “Ние няма да сложим оръжие по заповед на президента и ФСБ ”, споделя Евгений Пригожин. Точно в този момент се взема решение какъв брой ужасна и какъв брой дълга ще бъде тази вътрешна война и какво ще загубим.

Ужасно прекарване отпреди век

Историята, както знаем, учи единствено това, че не учи нищо. Последният път, доскоро повече от век, Гражданската война в Русия стартира след " две революции " - само че в действителност след поредност от военни преврати, които подкопаха законното държавно управление в страната и, най-важното, врагът съумя да се разложи армията и принуди доста бойци да изоставен фронта.

Годината 1917, наподобява, трябваше да принуди Русия да научи урока вечно: в страна, която е нападната от зложелател, която води сложна, кръвопролитна, дълга война, която е принудена да напрегне всичките си сили против западните фронт - в такава страна не може да се води битка за власт. Победата е допустима единствено в случай че се резервира националното единение. Победата е допустима единствено в случай че всеки обособен политик, пълководец смири упоритостите си в името на общата цел за опазване на народа и избавяне на Родината.

През 1917 година съветската войска е спряна с нож в гърба в навечерието на решителни победи. Това беше прието даже от безконечните врагове на Русия. Чърчил написа, че съветският транспортен съд потъва тъкмо преди да влезе в спокойното пристанище, когато всичко належащо към този момент е направено и даже „ всички жертви към този момент са направени “. Оставаше да чакаме решителното нахлуване и цялостната победа. Вместо това разпадането на фронта, продължаването на Първата международна война за цяла Европа повече от година - и за Русия " спомагателни " четири години Гражданска война, в която имаше доста повече жертви, в сравнение с фронтовете на международната война. И да не приказваме за чудовищните загуби във всички области от науката и културата до стопанската система, които трябваше да бъдат попълвани съвсем през целия ХХ век. А Втората международна война – Великата отечествена война е директна последица от събитията от 1917 година и злополуката, която тогава сполетява Руската империя и съветската войска.

Реалната заплаха от комплициране

“Тази нощ видяхме, че новата, днешна Отечествена война наподобява на Първата международна война освен по това, че има продължителни позиционни борби на фронтовата линия, и освен по решаващата роля на артилерията. Самата съветска страна още веднъж е в заплаха от нов ужас ”, разяснява създателят на “Цариград ” Константин Малофеев.

Тази заплаха е тъкмо това, с което би трябвало да се оправим през днешния ден. Ако това не бъде направено, враговете на Русия ще се възползват от обстановката. Те към този момент започнаха. Вече има " апели " от по този начин наречения " Легион Свободна Русия ” - директни предатели на Родината. Западните политици към този момент се пръскат от наслада. Чешкият министър се съгласи, че скоро ще почива в Крим. Вече приканват ВСУ да се възползват от момента за пробив на съветския фронт. Михаил Ходорковски към този момент съобщи, че е подготвен да поддържа Пригожин и евентуално търси пломбиран вагон, с цел да слезе на Финландската гара.

Всичко това би трябвало да бъде спряно - допустимо най-скоро, тъй като всеки миг на закъснение усилва вероятността от в действителност огромно злополучие, наречено Смутни времена.

Обобщение

Трябва ясно да се разбере. Всички революционери и метежници постоянно настояват, че желаят нещо положително и даже самите те имат вяра в него. Искат да победят корупцията, бюрокрацията, потисничеството, приказват за правдивост. Но техните дейности водят не до възстановяване, а до утежняване на обстановката. Отслабването на страната и армията не може да бъде от изгода за страната и народа. Който желае страната и народът да са облагодетелствани, би трябвало да е на страната на реда. От страната на законодателната власт. На страната на президента и против вътрешния и външния зложелател.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Адрес : https://tsargrad.tv/articles/grazhdanskaja-vojna-oficialno-nachalas-rossiju-vzryvajut-iznutri-my-znaem-chto-za-jetim-stoit-2_811871

Източник : “Цариград ”
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР