Събитията около кралското семейство в последно време насочиха погледите на

...
Събитията около кралското семейство в последно време насочиха погледите на
Коментари Харесай

Кралицата е взела страна в конфликта между принцовете Уилям и Хари

Събитията към кралското семейство напоследък насочиха погледите на целия свят към тях. Преди дни издъхна брачният партньор на кралица Елизабет II - херцогът на Единбург принц Филип. Това събра разединеното кралско семейство, раздирано от кавги, на едно място, с цел да го изпратят в последния му път.

Елизабет II е взела доста значимо решение, подбудено от изявлението на принц Хари и Меган Маркъл, което те дадоха през месец март пред Опра Уинфри. То обаче бе като същински пестник за един от членовете на фамилията.

Оказва се, че кралицата е взела страна в спора сред принцовете Уилям, Хари и Филип, настояват източници, близки до фамилията.

" Кралицата даде ясно знак на съветниците си, че в разногласието тя поддържа Чарлз и Уилям ", настояват източниците. Според тях Елизабет II е мощно разочарована от някои от изказванията, които са създали Съсексови в изявлението си.

БЛИЦ напомня, че те упрекнаха фамилията в расизъм и разкриха, че тормозът върху Меган Маркъл и бил толкоз мощен, че тя е посещавала психолог и е мислела за самоубийство. " Не желаех да пребивавам ", призна тя пред Опра.

Принц Хари пък отсече, че татко му и брат му са в капан, от който той е съумял да избяга. Кейт Мидълтън пък бе уличена, че е разплакала актрисата от " Костюмари " в сватбения ѝ ден.

Уилям, Хари и принц Чарлз се срещнаха след погребението на Филип. " Те поговориха очи в очи и наваксаха тези месеци ", разкрива източник от кралското семейство. По думите му на срещата е участвала и Кейт Мидълтън, само че до помиряване не се е стигнало.

Братята към момента са разединени, а казаното по време на откровената им телевизионна изповед, не е забравено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР