Събитията на бойното поле в Украйна са въпрос на живот

...
Събитията на бойното поле в Украйна са въпрос на живот
Коментари Харесай

Путин: Събитията на бойното поле в Украйна са въпрос на живот и смърт за Русия

Събитията на бойното поле в Украйна са въпрос на " живот и гибел "  за Русия, който може да дефинира нейната орис, сподели президентът Владимир Путин в изявление.

Кремъл неведнъж е представял съвсем двегодишния конфликт като битка за оцеляването на Русия в опит да събере патриотичните настроения измежду нейното население, от което мнозина са апатични към офанзивата. „ Мисля, че все още е значимо за нас самите и още повече за нашите слушатели и фенове в чужбина да схванат нашия метод на мислене “, сподели Путин в изявление за държавната телевизия.

 

„ Всичко, което се случва на украинския фронт, за тях е възстановяване на тактическата им позиция, само че за нас това е нашата орис, това е въпрос на живот и гибел “, сподели той.

Путин отговаряше на въпрос за двучасово изявление, което даде на американския водещ на токшоу Тъкър Карлсън. Кремъл го употребява, с цел да разпространява своето виждане за спора. В това изявление Путин приказва обстойно и нашироко за съветската история и непрестанно слага под подозрение държавността на Украйна, навличайки си гнева както в Киев, по този начин и в Запада.

„ За западния слушател, фена, не беше елементарно. Още повече за американците “, сподели Путин, когато го попитаха за дългите му исторически размишления в изявлението с Карлсън. „ Историята на Съединените щати е от 300 години, а аз започнах през 862 година Така че мисля, че не беше елементарно за американската аудитория да я разбере “, сподели той.

 

Инфо: БГНЕС

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР