Събитията, които ще провежда UFC в своя институт Апекс в

...
Събитията, които ще провежда UFC в своя институт Апекс в
Коментари Харесай

UFC залагат на по-малка клетка за повече екшън

Събитията, които ще организира UFC в своя институт Апекс в Лас Вегас, ще бъдат в по-малка клетка, което да подсигурява по-малко тичане и отдалеченост и надлежно повече екшън.

Първото такова събитие ще бъде на 30 май, с основна борба сред Тайрън Уудли и Гилбър Бърнс, а Благой Иванов багата ще бъде в подглавната среща. Реферът Джон Макарти показа, че макар че в института е имало място за огромна клетка, от UFC са решили съзнателно да сложат по-малка.
" Екипът на UFC добре знае, че там можеше да се разположи 9-метрова клетка. Но те избират 7-метрова, тъй като е причина за повече екшън. Бойците харесват 9-метровата поради множеството пространство. 7-метровата е от дните на WEC и Джо Силва харесва това. Просто въпрос на желания е. " Размерът на клетката е от огромно значение, изключително за бойците. По-малкия размер ги принуждава да вършат замени по-често и имат по-малко пространство за придвижване, което би довело да увеличение на % на приключвания на срещите преди края на постоянното време.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР