Събития на Българския спортен тотализатор, които би трябвало да струват

...
Събития на Българския спортен тотализатор, които би трябвало да струват
Коментари Харесай

ГДБОП проверява договори на тотото

" Събития на Българския състезателен тотализатор, които би трябвало да костват сред 20-30 000 лв. по Черноморието, костваха към 100 000 лв.. Това е опит да бъдат усвоени средства. Предприети са инспекции от ГДБОП и ГДНП към този момент проверяват неизгодните контракти ", разгласи служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева пред bTV.

" Нищо не ни отличава от едно постоянно държавно управление, с изключение на късия мандат. Борбата против корупцията не е реваншизъм. Натъкнахме се на доста противоречиви контракти, само че успяхме да възстановим близо 3 млн. лв. по тези контракти ", разяснява Лечева.

" Всяка година би трябвало да се влагат средства освен за възобновяване, само че и в построяването на нови, съвременни спортни уреди. Малко средства са вложени в спортните уреди, които имаме. Търсим благоприятни условия за възобновяване на спортната инфраструктура и за построяването на нова по този начин ", сподели още тя.

" Поставени сме в обстановка да търсим нов спонсор на зала " Арена София ", откакто остарялото управление приключи контракта с " Армеец " една година по-рано. Нищо не е инициирано да стартира да се търси нов спонсор. Тепърва взимаме ограничения, с цел да може да притеглим повече доходи към сдружението ", добави спортният министър.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР