Събитието UFC 250 в Сао Пауло на 9 май с

...
Събитието UFC 250 в Сао Пауло на 9 май с
Коментари Харесай

UFC отмени събитието в Сао Пауло с участието на Багата

Събитието UFC 250 в Сао Пауло на 9 май с плануваното присъединяване на българската звезда в смесените бойни изкуства Благой Иванов - Багата беше публично анулирано от организацията. От UFC анулират общо четири събития през април и май.
 Търсят нов противник на Багата за UFC 250
" Феновете, които към този момент имат билети, ще получат назад парите си. Надяваме се да се завърнем с шампионати оптимално бързо ", написа в формалното известие за анулацията.
Турнирът UFC 249, който трябваше да се организира на 18 април, също беше анулиран. Главното събитие в него трябваше да бъде мачът за купата в леката категория сред Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Руснакът обаче не съумя да напусне страната поради наложената карантина и беше сменен. В последна сметка обаче цялото събитие пропадна. Събитието в Сао Пауло също беше пред неуспех, откакто арената за него бе избрана за полева болница. Имаше концепция да се направи събитие в Съединени американски щати, само че в този случай възникваше проблем с бразилските бойци. Съперник на Багата трябваше да е Аугусто Сакай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР