Събитието ще се проведе на 16 януари 2019 г.На изключително

...
Събитието ще се проведе на 16 януари 2019 г.На изключително
Коментари Харесай

Раздават наградите „Бизнесдама на годината“

Събитието ще се организира на 16 януари 2019 година

 18-1  18-1-1  18-1-2
На извънредно тържествена гала-церемония ще се организира юбилейното издание на премиите “Бизнесдама на годината ”. Събитието, което е едно от най-сериозните в областта на бизнеса в България, ще се организира на 16 януари 2019 година, а собственик на състезанието и негов главен уредник е Евгени Минчев.

Почетни патрони на състезанието в годините са били първите дами, ръководителите на Народното събрание (ако са били жени), столичният кмет Йорданка Фандъкова, посланичката на република Южна Африка, а предходната година това беше министър Лиляна Павлова.

Нетърпеливите да получат своите призове в съответните категории тази година са 11, всред тях са бизнесдамите Яна Средкова, Таня Китик, Мая Хътчинс, Барбара Робъртс- Пейдж, Биляна Пецева, доктор Наталия Иванова. Почетен патрон на Бизнесдама на годината този път ще бъде министърът на стопанската система Емил Караниколов, а почетен ръководител на състезанието – Цветелина Маймарова. Правилникът на състезанието позволява кандидатките да се предлагат сами, или да бъдат номинирани от техни близки и чиновници, които да бележит нужните за премията качества. Евгени Минчев посвещава гала-церемонията на добротата и благотворителността.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР