Събитието се проведе само ден след датата, на която тя

...
Събитието се проведе само ден след датата, на която тя
Коментари Харесай

Хари на събитието, организирано в памет на Даяна

Събитието се организира единствено ден след датата, на която тя щеше да навърши 58 години
Принц Хари участва на годишното събитие, проведено в памет на принцеса Даяна. На този ден се връчва премия за менторство, кръстена с нейното име.

Вчера се организира така наречен “Diana Award National Youth Mentoring Summit”, което съставлява конференция на юношески ментори, които са награждавани с приз, кръстен на Даяна. Събитието е основано за да се продължи задачата на починалата принцеса. Там участва и принц Хари, който изнесе публична тирада по мотива.

Той говореше за това какво значимо значение има менторството и по какъв начин има напълно различен взор над тематиката, откогато е станал родител. “Осъзнавам, че един ден той ще повтаря всяка моя постъпка”, визирайки Арчи, който скоро ще стане на два месеца.

“Майка ми, принцеса Даяна, беше кумир и наставник за доста, без да осъзнава какъв брой доста животи афектира. Но няма потребност да си принцеса или значима персона в обществото, с цел да си образец за подражателство на някого. Всъщност е даже може би по-добре да си еднакъв на другия”, бяха думите му, с които стимулира хората също да се насочат към менторството.

Източник: missbloom

Снимки: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР