Събитието продължава и утре, в понеделник награждават най-добрите Единственият по

...
Събитието продължава и утре, в понеделник награждават най-добрите Единственият по
Коментари Харесай

„Изкуството на рекламата“ свързва студенти и бизнеса

Събитието продължава и на следващия ден, в понеделник награждават най-хубавите

Единственият по рода си в България новаторски фестивал навън “Изкуството на рекламата ” започва през днешния ден в Градската градинка на София. Той е проведен е от фондация “Млади, надарени, способни ”. Събитието е под патронажа на столичния кмет Йорданка Фандъкова и е включен е в Културния календар на София.
 Студенти от Факултета по публицистика на СУ и Националната художествена академия ще вземат участие във фестивала. Студенти от Факултета по публицистика на СУ и Националната художествена академия ще вземат участие във фестивала.
Фестивалът е ориентиран към развиване на уменията на младежите и посредством него рекламата и изкуството за първи път ще намерят пресечна точка по толкоз атрактивен метод.
Днес и на следващия ден студенти от Софийски университет “Св. Климент Охридски ”, Факултет по публицистика и всеобщи връзки и Национална художествена академия навън ще основават образна връзка по авансово заложени от компании и спонсори тематики. Те ще бъдат разграничени в работни екипи, които ще имат разнообразни задания.

Фестивалът ще е доста атрактивен за посетителите, защото всеки ще може да следи цялостния развой на основаване на дадена творба. Ще може да поговори с създателите и да обсъдят разнообразни хрумвания за изкуството и рекламата.
 Габриела Михайлова, учеща “Връзки с обществеността ” в Софийски университет “Св. Климент Охридски ” е измежду участниците във фестивала. Габриела Михайлова, учеща “Връзки с обществеността ” в Софийски университет “Св. Климент Охридски ” е измежду участниците във фестивала.
Днес и на следващия ден събитията ще продължат от 10 до 20:00 часа и ще включват доста музика, танци и занимания за
деца. Най-добрите хрумвания ще бъдат отличени в заключителната част на фестивала в понеделник.
Основна целева група са младежките аудитории, които се асоциират с висок интерес към цифровите технологии. Целта е фестивала да се организира сполучливо както офлайн, по този начин и онлайн. На всеки час ще се качват фотоси и видео във фейсбук и инстаграм, тъй че тези, които не могат да участват онлайн, да бъдат част от събитието.

“Провеждането на фестивала в София е отлична опция за основаване на печеливш имидж на участващите компании. Като столица на цифровите пазари, София е образец за водачество и иновация. Именно по тази причина е верният избор за осъществяване на “Изкуството на рекламата ”. Залегналото в тактиката за развиване на София като креативен град е чудесна пресечна точка за фестивала ”, описа пред “Труд ” уредникът на събитието Никола Вангелов. Той добави, че основаването на връзка онлайн от студенти е в унисон със София, която е жив и деятелен град.

Фестивалът среща поддръжка в лицето на СУ “Св. Климент Охридски ”, Националната художествена академия и Биляна Генова, шеф Дирекция “Култура ” в Столична община. Всички те показаха своята позитивна настройка, както и харесаха опциите, които фестивалът предлага на всички страни-участници.

Творчеството ражда хрумвания

Реални задания, действителни резултати

Ще се проведат изложения на топ местоположения

Компаниите спонсори ще бъдат дейна страна от фестивала. Именно те ще задават параметрите на маркетинговите връзки, които студентите ще изградят и осъществят. Фирмите ще могат да употребяват основаната връзка в действителни информационни акции. Създадената връзка също ще има оптимално дълъг живот и отвън фестивала – ще се проведат изложения навън и закрито, на топ местоположения в София.   32-3

“Фестивалът ще се свърже с целевата публика на фирмите по ефикасен метод. Чрез изкуство падат бариерите и креативен основаните връзки няма да бъдат натрапчиви за аудиторията, а ще бъдат признати като изкуство ”, сподели още уредникът Никола Вангелов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР