Събитието, посветено на Word Press, ще се състои в София

...
Събитието, посветено на Word Press, ще се състои в София
Коментари Харесай

Юбилеен WordCamp Sofia този уикенд

Събитието, отдадено на Word Press, ще се състои в София Тех Парк

Всяка година WordCamp Sofia притегля експерти и консуматори на WordPress
(снимка: Михаела Янкова)

Ежегодната конференция WordCamp Sofia ще се състои този уикенд в столицата. Водещото събитие на WordPress общността у нас празнува 10-тата си юбилейна годишнина и ще се организира в нова и известна локация – София Тех Парк – на 09 и 10 ноември.

WordCamp Sofia включва лекции на тематика уеб разработка, уеб дизайн, маркетинг и бизнес ръководство. Не единствено лекциите, само че и опцията за срещи с хора от сектора притеглят участници в събитието, отдадено на най-популярната CMS система в света.
още по тематиката
„ Събитието се прави за общността, не за облага ”, споделя един от постоянните участници, изтъквайки цената на билета от 15 евро, по отношение на общоприетите 70-90 евро за сходен жанр събития.

Програмата е разнообразна, като измежду лекторите са Петър Теодосиев, създател на сп. „ БГ Наука ”, маркетинг специалистът Мартин Попов, основателката на уеб студио Pixel House и член на жури в състезанието „ Сайт на годината ” Светлана Цонева и други

И тази година събитието включва всичките лекции в един-единствен трак, като дава опция на участниците да посетят 100% от лекциите в конференцията. Регистрацията за WordCamp Sofia към момента е отворена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР