Събитието на тези избори и фактическият политически край на Бойко

...
Събитието на тези избори и фактическият политически край на Бойко
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Слави Трифонов заема нишата, която Борисов овакантява

„ Събитието на тези избори и фактическият политически завършек на Бойко Борисов. Но в никакъв случай не би трябвало да се подценява опцията да възкръсне още веднъж. Защото се разсънва тъгата на гласоподавателя, защото той има несломима харизма. Той е политически цялостен, реториката му е безсрамна, той може доста в областта на творчеството на илюзии...Но има риск в действителност да загине, в случай че ръководството бъде прегледано в детайли. И това, което основният прокурор настойчиво не желае да забележи макар длъжностната си характерност на юрист на страната, бъде поето от хора, които биха могли да го създадат “. Това сподели доктор Николай Михайлов, политически анализатор, психиатър и богослов.
Според него Слави Трифонов се е настанил в нишата, която Бойко Борисов е овакантил.
„ Българската политика не може да мине без този вид човек. Този, който печели електорално би трябвало да има нещо от силата на почвата, от интонациите на простонародното жизнелюбие.  Бидейки манталитетно сходен с Борисов, има преимуществото да действа в неявяване. Той участва, като отсъства - нещо, което не е особено за българската политика. Той стои в сянка, тъй като е политически нечленоразделен. Повече от подозрително е, че той има хора, които могат да ръководят страна “.
По думите му Българска социалистическа партия е „ херметически затворена в себе си групировка “.
В предаването „ 12+3 “ доктор Михайлов добави:
„ Борисов се бои от това да бъде ускорено дискредитиран. Бои се от това президентът да поеме самодейността за кабинет. Това са страшилища за Борисов. След изборите той изглеждаше полуразкаян, полуизплашен... В идната седмица през гласуването за парламентарен ръководител ще си дадем сметка за готовността да се консолидира този анти-Борисов избор... Този парламент има положителни вероятности да се изпокара. И не партия против партия, а човек против човек “.
Д-р Николай Михайлов идват нестабилни, конюнктурни държавни управления.
„ Идва мощен вход за целия ляво демократичен пакет на международната олигархия. Сега ще бъдем притиснати от администрацията на Джо Байдън и ще бъдем на фронтовата линия на съвсем психотичното опълчване с Русия “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР