Събитието „Мистър и Мисис Икономика“ е мероприятие за добри новини.

...
Събитието „Мистър и Мисис Икономика“ е мероприятие за добри новини.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мистър и Мисис Икономика е мероприятие за добри новини

Събитието „ Мистър и Мисис Икономика “ е мероприятие за положителни вести. Искам да благодаря на всички вас, които със своите умения, воля и предприемачество вършиме стопанската система да пораства. Можем доста ясно да забележим по статистиката на Световната банка по какъв начин вървим нагоре, дружно. Няма такава задлъжнялост в историята на света, каквато има през днешния ден. В стотици трилиони са задълженията, те съставляват риск за дребните страни. Ние доста пресметливо харчим. На първо място ги харчим за обучение, благодарим на всички вас, които устоят и университети. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов от сцената на влиятелните бизнес награди "Мистър и Мисис Икономика " за 2019, които се провежда от списание "Икономика " и най-голямата работодателска организация в страната - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Тържествената гала се организира в зала "Джон Атанасов " на София Тех Парк ".

"Това са индустриалците, хората които дърпат стопанската система, износа. По-хубаво от износа няма. Пловдив и Асеновград се съединиха от фабрики ", сподели още той.

"Предварително чистят премиите на тези, които ще ги награждават. Наградите ще бъдат връчени от моя мистър и мисис - Влади Горанов и Мариана Николова ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР