Събитието, което ежегодно отличава високия хуманизъм и отговорност на лекари,

...
Събитието, което ежегодно отличава високия хуманизъм и отговорност на лекари,
Коментари Харесай

Ломската болница получи награда за най-добри COVID практики на медицинските оскари

Събитието, което годишно отличава високия хуманизъм и отговорност на лекари, лечебни заведения, клиники и екипи, с потвърдени значими достижения в региона на медицината, се организира на 17 юни в Пловдив. Тазгодишното експертно жури отличи с най-висока оценка работата на лечебното заведение в обстановка на пандемия.
Д-р Георги Савков, шеф на МБАЛ – Лом, получи персонално премията и благодари за оказаната чест и внимание - лечебното заведение да е измежду отличените в тези влиятелни награди. „ Като началник на МБАЛ „ Свети Николай Чудотворец “, съм убеден, че точно отдадеността и постоянството на всеки един наш чиновник ни водят към триумфи като днешния – да сме измежду най-хубавите в страната ", показа той.
Номинациите за тазгодишното издание са направени от здравни организации, профилирани медии и отраслови публицисти. Организатор и основател на събитието е организация за обществени връзки VIP COMMUNICATION PR, която има зад тила си десетки влиятелни събития. Партньори са организации от всички сфери на медицината.
Специални посетители на събитието бяха Генералният консул на Република Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю, както и сътрудниците на церемонията от Центъра за отбрана правата в опазването на здравето, Националното Сдружение на Частните Болници, предаването "Духът на здравето " с водещ Неделя Щонова и други, които връчиха златните статуетки. Водещи на церемонията бяха журналистът Патриция Кирилова, общоприет управител на уредника на събитието – организация за обществени връзки ВИП Комюникейшън и емблематичното лице на Пловдив и обичан глас на България – артистът Златко Павлов. Празничната вечер бе открита с дълбоката психика на Родопите, изразена посредством музиката на гайдаря Славчо Кехайов и златния глас на Сийка Хълбукова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР