Събитието е отворено за всички тех експерти и ентусиастиЕксперти и

...
Събитието е отворено за всички тех експерти и ентусиастиЕксперти и
Коментари Харесай

Хакатон търси технологии за по-добър живот в София

Събитието е отворено за всички тех специалисти и запалянковци

Експерти и запалянковци могат да предложат решения за възстановяване на живота в столицата

Хакатон за София ще провокира всички софтуерни експерти, които имат хрумвания по какъв начин данните за огромния град могат да оказват помощ за възстановяване на живота в столицата. Събитието е отворено за всички тех специалисти и запалянковци, които се интересуват от възстановяване на качеството на живот посредством технологии и желаят да се включат в стратегическото обмисляне на града.

Хакатонът ще се организира от 30 ноември до 2 декември в JA Startup Hambar в София Тех Парк. През въпросния уикенд ще се търсят софтуерни решения за разбор или визуализиране на данни, основаване или усъвършенстване на процеси и мъдро ръководство в работата по основаването на Визия за София, разгласи едноименният екип.

В взаимозависимост от персоналните си и професионални ползи, искащите могат и да се включат в екип, който да потърси новаторски решения на значими задания, като да вземем за пример:

Трите тима, създали и показали най-хубаво софтуерно решение по време на хакатона, ще бъдат отличени с парични награди – 2000 лева за първо, 1000 лева за второ и 500 лева за трето място. По време на хакатона участниците ще могат да черпят от опита и на ментори с опит в технологиите или другите аспекти на градското обмисляне.

Хакатонът е отворен за всички, които имат интерес, а присъединяване е гратис. Необходима е предварителна регистрация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР