Събирането на подписи започва от Южния парк, защото превръщането на

...
Събирането на подписи започва от Южния парк, защото превръщането на
Коментари Харесай

Манолова се бори за чиста и зелена София, пита Фандъкова за сметопочистването

Събирането на подписи стартира от Южния парк, " тъй като превръщането на София в чиста и зелена столица ще бъде мой главен приоритет в моята стратегия за ръководство на София ", разяснява претендентът за кмет на София Мая Манолова при старта на акцията си по събиране на подписи за регистрация в ЦИК.

" Превръщането на София в чист и зелен град включва с изключение на поддържането, разширението и основаването на нови паркове , също по този начин и поддържането и облагородяването на междублоковите пространства , които на практика са занемарени ", изясни тя.

" Вчера бях в " Обеля ", където жителите на квартала ме викнаха незабавно , тъй като, както обичат да вършат, в празничния ден бяха почнали да слагат колчета за създаване на ограда в едно от междублоковите пространства , където по-късно да стартира строителство. Няма да позволи това . И мисля, че и жителите на столицата към този момент няма да позволен това да бъде посегнато на междублоковите пространства, градини, зелени площи и зелени площадки ", добави Манолова.
 Зад мен стоят жителите, не олигарсите, отсече Манолова Обновена
Зад мен стоят жителите, не олигарсите, отсече Манолова

Тя се записва за присъединяване в локалния избор

Тя разяснява, чистотата и зеления град са свързани с превоза, качеството на въздуха и с поддържането на чистотата. Манолова благодари на всички, които я поддържат кмет на София, на девойките от Инициативата " Системата ни убива ", както и към ръководителя на Инициативния комитет, който издигна кандидатурата й - Никола Вапцаров.

" Благодаря на всички столичани, които се включиха в подписката за моята кандидатура. Виждам, че има сила и въодушевление . Паралелно започва и подписка за моите покровители. Ще ми трябват 1600 покровители, които да пазят моите резултати . Благодаря на безусловно всички. Подкрепата на всички хора е скъпа за мен ", добави тя.
 Българска социалистическа партия може да издигне собствен претендент за кмет на София
Българска социалистическа партия може да издигне собствен претендент за кмет на София

По думите му решението на социалистите дали да поддържат Мая Манолова или не ще бъде взето в сряда

Манолова ще показа програмата си на 17 септември и ще я остави отворена, с цел да може софиянци да я допълват , да вършат оферти и да я преработват. " Към момента съм подкрепена от ДБГ и " Системата ни убива ". Сега разбирам за поддръжката на АБВ . "

" Ясно е, че в случай че желаеме да има смяна, ще би трябвало поддръжка от всички . За да променим модела на ръководство, ще ми би трябвало поддръжката на всеки един софиянец. Ясно е, че в предизборната акция ще има провокации. Те към този момент са факт и се случват ", изясни тя.

Относно чистотата в столицата, Манолова пита Фандъкова за какво процедурата за избор на сметопочистващи компании се организира в този момент , една година преди да изтече контракта на към този момент наетите компании. По думите й става въпрос за социална поръчка за близо половин милиард лв. за пет години , което трансферира мандата и на идващия кмет.
 Манолова отвратена от предизборната акция
Манолова отвратена от предизборната акция

Борисов осъди сходни способи против конкуренти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР