Събираме се, за да попитаме немското представителство у нас защо

...
Събираме се, за да попитаме немското представителство у нас защо
Коментари Харесай

“Сляп“ и „ням“ протест пред германското посолство в София

Събираме се, с цел да попитаме немското посланичество у нас за какво към този момент едно десетилетие една от водещите сили в Европейския съюз толерира очевидната проведена престъпност в нашата управническа класа в лицето на Бойко Борисов и неговите държавни управления, както и на обвързваните с тях структури в правосъдната система. Това обявиха недоволни жители пред немското посолство, които се събраха на митинг, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Протестиращите стояха една минута безмълвно с вързани очи.

Искаме да знаем по какъв начин се съвместяват претенциите за върховенството на закона, които съпътстват всяка европейска инструкция към България, с необятно затворените очи на европейския политически хайлайф за техните „ сътрудници “ от ГЕРБ, декларират още протестиращите.

Временно ръководещият Посолството Йорк Шуграф във връзка на оповестения митинг пред Посолството на Германия съобщи, че за тях е изцяло естествено жителите в Европейския съюз да се възползват от правото си на независимост на изложение и кротичък митинг. „ Решенията за политическото бъдеще на България се вземат единствено в България. Ангажираността на гражданското общество и готовността за разговор са съществени правила на демокрацията. Застъпничеството за господство на закона и битката с корупцията са значим детайл от Германското председателство на Съвета на Европейски Съюз, заради което ние се застъпваме за нов механизъм на европейско равнище, който в допълнение развива и утвърждава правилата на правовата страна във всички държави-членки ”, декларира още Йорк Шуграф.

Протестиращите са несъгласни Европа неофициално да спонсорира мафиотските структури у нас, които без нейните финансови запаси не биха могли по този начин крепко да се окопаят във властта, както от началото на участието ни в Европейския съюз.

Не желаеме нашият министър-председател да бъде „ пиколо “ на Меркел и на всички останали европейски водачи.

Ние желаеме да прекратим обезличаването на демокрацията в България, за което мълчанието на европейските институции и политически сили способства към този момент толкоз време, подчертаха още протестиращите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР