Събираха средства за лечението на женатаВъзрастен мъж и дъщеря му

...
Събираха средства за лечението на женатаВъзрастен мъж и дъщеря му
Коментари Харесай

Баща и дъщеря убити в дома им, подозират ревност

Събираха средства за лекуването на дамата


Възрастен мъж и щерка му бяха открити убити през днешния ден сутринта. Кръвопролитието се разиграло в нощта против вторник в плевенското село Горни Дъбник. На злокобното закононарушение се натъкнал братът на 35-годишната Наталия.

72-годишният Стефан и щерка му Наталия били наръгани доста пъти с нож. Пенсионерът бил умрял. Дъщеря му била в тежко положение и умряла на път за болница. Съседи твърдяха, че не са чули нищо съмнително от вкъщи на жертвите. Часове след двойното ликвидиране бил задържан 36-годишен обвинен. Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов претекстът не е за обир, а евентуално става въпрос за персонални връзки. До задържането на мъжа се стигнало след акции на полицията в три области – Стара Загора, Габрово и Плевен.

35-годишната Наталия има четири деца, които за благополучие по време на убийството били при бащите си, описаха локални хора. Те допълниха, че с последния си брачен партньор дамата се развела неотдавна и по-късно сключила брак с различен мъж. В Горни Дъбник подозират, че ревнивост стои зад изтезанието. Миналата година имаше дарителска акция за Наталия, която страдаше от аневризъм. След като събра нужните пари за лекуване, тя подари остатъка от сумата за различен нуждаещ се.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР