Сабине Кем, бившият мениджър на Шумахер и сегашна говорителка на

...
Сабине Кем, бившият мениджър на Шумахер и сегашна говорителка на
Коментари Харесай

Мениджър на Шумахер съобщи дълго чакана новина!

Сабине Кем, някогашният управител на Шумахер и настояща говорителка на фамилията, разгласи, че скоро можем да чакаме положителни вести за положението на водача. Неговата брачна половинка Корина Шумахер обаче не е правила публично изказване.

Но новините по отношение на положението на първенеца във Формула 1 в последните месеци в действителност са обнадеждаващи, написа Блиц.

Най-често задаваният въпрос от неговите почитатели обаче въпреки всичко остава дали Шумахер към момента е в кома.

Британското издание Express дава отговор, като се базира на източници на " SportsMail ", които настояват, че Шумахер " към този момент не е прикрепен на легло " и " тръби не опасват тялото му, с цел да поддържат живота му ".

Тази оптимистична информация се поддържа и от обстоятелството, че семейство Шумахер прекара коледните празници във вилата си в Майорка, където Михаел събираше слънчеви лъчи и витамин D, като част от рехабилитацията си.

" SportsMail " твърди, че за лекуването на легендата отиват близо 50 хиляди лири на седмица.

А това, което знаехме до в този момент не е доста. По думите на Жан Тод, някогашния началник на Ферари, Шумахер се усъвършенства и дружно даже са съумели да изгледат няколко надпревари от Формула 1.

Съветникът на папа Франциск, Георг Генсвайн, също посети състезателя и показа с медиите, че Шумахер е наддал килограми и обича да усеща наличието на хора към себе си.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последн
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР