Събарянето на част от блок 10 в ж.к. Красна поляна

...
Събарянето на част от блок 10 в ж.к. Красна поляна
Коментари Харесай

Заплаха за пълна блокада на столичен булевард заради Виетнамските общежития

Събарянето на част от блок 10 в ж.к. " Красна поляна " в София не успокои протестиращите против така наречен Виетнамски общежития. Искаме решение, тъй като следим обезценка в обещанията на госпожа Фандъкова, която ни даде обещание до края на годината да бъдат бутнати три блока във Виетнамските общежития , обявиха протестиращи пред Нова телевизия.
Отново ще дишаме саждите от комините. Искаме решение от Столичния общински съвет, че до 2019 година тези блокове ще паднат. Взехме решение всеки вторник да блокираме бул. " Никола Мушанов ", а на 7 октомври ще го блокираме напълно – без да пропущаме даже градския превоз, споделиха протестиращите и подсетиха, че локалните избори не са толкоз надалеч – единствено след 2 години, като „ госпожа Фандъкова може да завоюва, само че може и да не спечели”. Сложиха и камери, най-малко виждаме клипчета по какъв начин се краде, добави един от протестиращите, показал се като господин Фиков.
По сметка на локална власт от блоковете са извадени 70 фамилии, само че протестиращите се съмняват, че те просто са трансферирани в други блокове на Виетнамските общежития. Общо би трябвало да бъдат извадени 5000 души.
Кметът на регион „ Красна поляна” Иван Чакъров дефинира като „ законно гето” Виетнамските общежития, защото там живеят законно настанени хора. Чакъров отхвърли локалната власт да е обещавала да събори 3 блока до края на годината – ставало въпрос единствено за блок 10.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР