Съб-брандът на китайската компания Colorful, компанията Colorfire ще пусне графични

...
Съб-брандът на китайската компания Colorful, компанията Colorfire ще пусне графични
Коментари Харесай

Colorfire ще пусне GeForce RTX 4060 за любителите на котките

Съб-брандът на китайската компания Colorful, компанията Colorfire ще пусне графични карти GeForce RTX 4060 Meow. Графичните адаптери са отдадени на котките, както може да се досетите и от името. На корпусите на ускорителите се виждат следи от котешки лапи, а на вентилаторите са нарисувани муцунки на дебели котки.

Видеокартите са оборудвани със относително компактни охладителни системи, които включват два вентилатора. По-рано производителят към този момент пусна моделите GeForce RTX 4070 и GeForce RTX 4060 Ti в същата версия. И двете са без овърклок и със общоприети 8-пинови захранващи конектори.

И двете видеокарти са налични единствено в ярко осъществяване. С стартирането на GeForce RTX 4060 Meow асортиментът ще бъде запълнен и с тъмна версия — корпусът на охладителната система ще бъде черен, а вентилаторите — лилави.

Светлата и тъмната версия на Colorfire GeForce RTX 4060 Meow оферират еталонните спецификации за посочения модел графична карта. GeForce RTX 4060 е основан на графичния процесор AD107-400, в основата на който стои архитектурата Ada Lovelace, която съдържа 3072 CUDA-ядра, 96 тензорни ядра от четвърто потомство, 24 RT-ядра от трето потомство, 96 текстурни блока и 48 ROP блока за растеризация. GPU също по този начин има 24 MB L2 кеш. Картата е получила 8 GB GDDR6 памет с ефикасна периодичност от 17 GHz, 128-битова шина и пропускателна дарба от 272 GB / s.

Производителят към момента не е дал информация за цената и продажбите на GeForce RTX 4060 Meow.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР