са откраднали информация от испански лаборатории, работещи върху за ,

...
са откраднали информация от испански лаборатории, работещи върху за ,
Коментари Харесай

Китайски хакери откраднали данни за испанската ваксина срещу COVID-19

са откраднали информация от испански лаборатории, работещи върху за, заяви „ “, представен от БГНЕС.
Докладът се появи в миг, в който фармацевтични компании по целия свят се надпреварват да разработят ефикасен удар за битка с вируса, умъртвил повече от 940 000 души и заразил 30 милиона.
 Фотошоп или неточност: Учени с писмо против съветската ваксина Фотошоп или неточност: Учени с писмо против съветската ваксина
В съветските данни за проучването на имунизацията против ковид има извънредно доста повторения. Учените предупреждавам за възмож...
Не е ясно каква информация е откарадната, по кое време се е случила, нито какъв брой значима е, като вестникът се базира на източници, осведомени с офанзивата.
Цитирана в публикацията, ръководителката на тайните служби на Испания Паз Естебан съобщи, че хакерите са провели " изключително мощна акция, ориентирана към лаборатории, работещи в създаването на ваксина ", освен в Испания, само че и другаде.
Естебан сподели, че е имало " качествено и количествено " нарастване на офанзивите по време на блокирането, като хакерите са ориентирани към " чувствителни браншове като опазването на здравето и фармацевтиката ". Подобни офанзиви са се умножили и в други страни, участващи в напъните за създаване на ваксина, сподели тя.
Повечето офанзиви са осъществени от хакери от Китай и, постоянно от държавни организации, само че също по този начин и от незаконни организации и университети, които търгуват с хакнатите данни, настояват източници от сигурността. Но офанзивата, при която са откраднати испански данни, е подхваната от китайски хакери, споделиха те.
 Създателят на съветската ваксина изясни от какво зависи реакцията ѝ Създателят на съветската ваксина изясни от какво зависи реакцията ѝ
Пикът на имунния отговор след имунизация при всеки човек се дефинира от възрастта и самостоятелните характерности на организма, съобщи п...
През юли съд в американския щат Вашингтон упрекна двама китайски жители в кражба на данни от стотици компютърни системи по целия свят, в някои случаи от името на китайски държавни организации. Хакерството, което се е правило в продължение на десетилетие, в последно време е включвало търсене на уязвимости в системите на компании, разработващи ваксини за Covid-19 и тестващи технологии и лекувания, съобщи американското министерство на правораздаването. Испания беше една от 11-те страни, посочени в обвинителния акт като обект на офанзивите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР