, са обект на проверка. Това съобщи вътрешният министър ,

...
, са обект на проверка. Това съобщи вътрешният министър ,
Коментари Харесай

Проверяват полицаите купонджии от Сандански

, са обект на инспекция. Това заяви вътрешният министър, представен от БНР. Той добави, че сходни случаи подронват престижа на Министерство на вътрешните работи в обществото.
„ Във въпросното заведение са участвали 18 индивида, от които четирима са чиновници на регионалната дирекция. Провеждат се дейности по инспекция, след привършване на самата инспекция ще бъде направен отчет за възможни дисциплинарни нарушавания ", уточни вътрешният министър и добави:
 Хванатите да честват в заведение служители на реда в Сандански може и да се отърват (ВИДЕО) Хванатите да честват в заведение служители на реда в Сандански може и да се отърват (ВИДЕО)
Имало е празненство в местността Попина лъка в град Сандански. Журналисти са дали видеозапис в РЗИ и е била направена инспекция. П...
" Ние сме един от органите, който би трябвало да реализира надзор по осъществяванията на тези заповеди. Да ги нарушаваме не е най-хубавият образец за нашето общество ".
Прокуратурата в Сандански също се е самосезирала по случая и е разпоредила инспекция на.
Христо Терзийски също по този начин сподели, че малко над 8700 чиновници на вътрешното министерство са декларирали предпочитание да бъдат имунизирани против Covid-19, като до 2-ри март би трябвало да бъде сложена първата доза на всеки от тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР