С юбилеен плакет бе отличен кметът на Свиленград Георги Манолов

...
С юбилеен плакет бе отличен кметът на Свиленград Георги Манолов
Коментари Харесай

Кметът Георги Манолов с хандбална награда

С юбилеен плакет бе отличен кметът на Свиленград Георги Манолов във връзка 60 години от основаването на Българската федерация по хандбал и началото на проведения хандбал в България. Президентът на федерацията Росица Бакърджиева - Колева награди Манолов с признателност за поддръжката към българския хандбал.

Хандбален клуб " Свиленград " бе основан единствено преди четири години по концепция и с поддръжката на кмета Георги Манолов. Клубът притегли доста деца и младежи и към този момент има три тима - женски и два детско-юношески.

Подходящи условия за развиването на този спорт са обезпечени в новата спортна зала в града. С положителни треньори и доста труд " Свиленград " се наложи бързо в редица надпревари на републиканско равнище. Това е единственият български женски хандбален клуб, който в последните няколко години имаше опция да взе участие в интернационален шампионат. През 2018 година женският тим се окичи с най-високото национално отличие - първенец на България. С модерната си спортна база Свиленград е домакинствал на редица надпревари от календара на федерацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР