С всяка своя проява, с всяка дума и с всеки

...
С всяка своя проява, с всяка дума и с всеки
Коментари Харесай

Меган Маркъл, Хилъри Клинтън и как Първата дама защити херцогинята

С всяка своя демонстрация, с всяка дума и с всеки жест, Меган Маркъл печели от ден на ден почитатели и поддръжници на концепциите си. Тя може да се похвали със сериозна поддръжка от редица известни дами, които намерено се застъпват за нея и подлагат на критика всеки, дръзнал да се изкаже отрицателно по неин адрес.

В този фенклуб на Меган от дълго време е някогашната Първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама. А в този момент разбираме, че тя не е единствената брачна половинка на американски президент, която откровено харесва херцогинята на Съсекс и желае всички да знаят това.

В последното си изявление Хилъри Клинтън съобщи, че тя и щерка й Челси също симпатизират на брачната половинка на принц Хари. Според тях, тя се оправя ужасно със отговорностите си.

Бившата Първа дама дефинира Меган като буйна, енергична и вглъбена в това, което прави.

Именно по тази причина госпожа Клинтън не може да си изясни държанието на някои хора и медии към херцогинята на Съсекс. Според нея, една от аргументите е расизмът, написа Newsweek.

" Аз не я познавам, само че като човек, който я почита, съм й признателна, че продължава да прави своята работа, да е отдадена на нея и да бъде упорита, макар всички рецензии ", съобщи брачната половинка на Бил Клинтън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР