С всяка изминала година гласуването на зрителите във ВИП Брадър

...
С всяка изминала година гласуването на зрителите във ВИП Брадър
Коментари Харесай

Бомба! Е Това Не Трябваше Да Се Разбира! Лъсна Тоталната Измама Във Вип Брадър! Зрителите В Шаш!

С всяка минала година гласуването на феновете във ВИП Брадър става все по-подозрително. Уж всички са наясно, че шоуто е нагласено и кой ще излезе зависи от продуцентите, хем отново се води, че има балъци, които пускат СМС-а. А една елементарна информация на почитател страницата на предаването дава действителна визия кои са същински любимци.

Миналата седмица ВИП Брадър напусна журналистът Антон Стефанов. Но на негово място вратата извън е трябвало да затвори Сашка Васева. Ако зависеше от феновете, несъмнено! Само че дупнишката Мадона е доста по-колоритна от Тони и продукцията не би се разделила с лека ръка с нея. А и би трябвало да си създаде огромния хонорар.

Във фейсбук страницата излиза наяве, че журналистът е имал с цели 3120 лайка по-малко от Сашка Васева.„ Защо Биг Брадър подмени вота за Антон Стефанов, това се вижда и в този момент на стената на феновете – Сашка и Цуни имат повече гласове в отговор на въпроса кой би трябвало да напусне Къщата “, гласи един от мненията.

Зрителите са на мнение, че е неуместно Ники Кънчев да изяснява, че феновете са решили, откакто тяхната воля се разминава със протичащото се във ВИП Брадър. Все още не е ясно по кое време почитателите на риалитито в действителност ще съумея да вземат някакво присъединяване и да предрешат развоя на събитията, написа hotarena.net.

Спекулации за манипулиран избор съпровождат всяко издание на риалитито. Не липсват и догатки кой ще бъде спечелили. И те не рядко се оказват истина. За този сезон на ВИП Брадър най-спрягани са имената на Тото и Дани Петканов. А дали в действителност това ще е „ волята на фенове “, ще разберем след три седмици…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР