С всичките конспиративни теории, въртящи се в интернет, реално не

...
С всичките конспиративни теории, въртящи се в интернет, реално не
Коментари Харесай

Японско изобретение помага да преодолеем гравитацията

С всичките тайни теории, въртящи се в интернет, действително не може да бъдем сигурни дали човек фактически е стъпвал на Луната. Но би трябвало да си признаем, че концепцията да се придвижваме с огромни скокове и да падаме постепенно като перце, несъмнено е много готина.

И това не е единствено съгласно нас - явно, тъй като един японски стартъп е основал точно такава джаджа, която разрешава да се придвижваме, преодолявайки земната гравитация.

Lunavity много припомня тези самоделни джет-пак изобретения, които употребяват дребен реактивен мотор, с цел да вдигнат човек във въздуха. Разликата тук е, че Lunavity се зарежда с батерия, употребява дребни перки, с цел да задържи човек във въздуха, и е доста по-лек и портативен апарат.

Идеята на изобретението, с изключение на да служи за развлечение, е да улесни напредването в огромните и натоварени мегаполиси по света, като разрешава на човек да изминава разстояние посредством огромни скокове, след което да се приземява меко на земята.

Lunavity реагира даже при скок със напълно малко изпитание, като леко подръпва " летеца " нагоре, давайки му опция за лека левитация.

Тъй като изобретението е към момента в прототипен етап, е мъчно да кажем по кое време ще излезе на пазара или какъв брой ще коства. Това обаче не ни пречи да си пофантазираме за бъдещето, към което технологиите ни водят. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР