С всички ще говорим, ще се търси професионализъм и експертност.

...
С всички ще говорим, ще се търси професионализъм и експертност.
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Ще говорим с всички. Да спрем кризите

С всички ще приказваме, ще се търси професионализъм и експертност. Това съобщи проф. Николай Габровски. Той добави, че сега България се намира на кръстопът на доста рецесии – икономическа, обществена и енергийна.

„ Една от водещите аргументи за всичко това е политическата рецесия, в която сме. Знаете какъв брой избори имаше през последните години. Това нещо би трябвало да спре по някакъв метод. Надявам се, че моята персона, която е консенсусна и еднообразно отдалечена от всички партии, имаща добър разговор с всички партии, ще даде опция за един нов звук в политиката “, съобщи той.

Проф. Габровски съобщи, че политическото говорене не води до нищо. Той акцентира, че ще се разчита на експерти, които са известни със своята експертиза в разнообразни области. Номинираният за министър председател не заяви имена на бъдещи министри.

„ С безусловно всички ще търсим разговор. Идеята е цялостна смяна на политически звук, да се премине от една забележима за всички неефективна борба към разговор, към търсене на общи допирни точки. Търсене България да преодолее по някакъв по-лесен метод тежките рецесии “, сподели проф. Габровски.

Той съобщи, че вратите са отворени за всички, „ с всички ще приказваме и ще търсим професионализъм и експертност “.

„ Започваме диалозите от през днешния ден. Няма да губим никакво време. Ситуацията е тежка, опитваме се по този метод да дадем сигнал за смяна на тона. Надявам се и другите политически сили да си дадат сметка, че в случай че България влезе в едни нови предварителни избори през март, а след това и през юни ще загубим извънредно значими неща и време. Време, което България няма. Ще изгубим пари, които сме изкарали с големи старания. Ще загубим и престиж, който е трупан през годините и е доста скъп “, акцентира проф. Габровски. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР