С всеки напредък на технологиите се появяват и различни проучвания,

...
С всеки напредък на технологиите се появяват и различни проучвания,
Коментари Харесай

Към бременните: Без интернет през деветте месеца

С всеки прогрес на технологиите се появяват и разнообразни изследвания, които преглеждат тяхното влияние върху здравето. Едно от неотдавнашните изследвания е обвързвано с резултата на Wi-Fi лъчите върху бременни дами.
Наскоро извършено изследване цели да откри вероятните последствия и евентуални рискове, на които бременните дами са изложени, в случай че постоянно употребяват интернет.
Целта на изследването, провеждано от организациите " Environmental Health Trust " и " Grassroots Environmental Education " е да образова всички бъдещи майки по какъв начин да понижат излагането на плода на Wi-Fi лъченията, написа БГНЕС.
Педиатрите предизвестяват, че през последните няколко десетилетия откогато мобилните устройства са станали наше ежедневие, фрапантно се е нараснал броят на децата с неврологични нарушавания и че би трябвало да създадем всичко, което е по силите ни тази цифра в бъдеще да се понижи.
Все още няма безапелационни данни до каква степен това излъчване може да навреди на плода в утробата, само че това, което е знае се, че евентуална заплаха съществува и че потреблението на интернет при бременност би трябвало да се сведе до най-малко. Изследователите в изследването насочат апел към всички бременни дами колкото е допустимо по-малко да употребяват интернет през деветте месеца сладко очакване.
Ето няколко съвета, които те считат, че наложително би трябвало да се съблюдават от бъдещите майки:
Избягвайте да носите мобилния телефон покрай тялото, в джоба на панталоните или якето си.
Не позволявайте на мобилните устройства (таблети, портативни компютри) да допират тялото ви, до момента в който са свързани към мрежа.
Когато говорите по мобилния си телефон, използвайте слушалки или високоговорител.
Избягвайте да употребявате мобилни устройства в колата, рейса или асансьора.
Изнесете всички безжични устройства от спалнята.
Използвайте Wi-Fi единствено за " събаряне " на наличие, след което прекъснете връзката и гледайте наличието.
Не стойте близо рутера или модема за връзка с интернет.
Когато не ги употребявате, просто ги изключете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР