С всеки изминал ден връзката на Ани и Борис се

...
С всеки изминал ден връзката на Ани и Борис се
Коментари Харесай

Страх, ревност и инцидент съпътстват връзката на Ани и Борис - в Скъпи наследници

С всеки минал ден връзката на Ани и Борис се изправя пред нови и нови провокации. Отношенията му с Катя будят от ден на ден подозрения в младото момиче за силата на възприятията му към нея.

Ани е обезпокоена и от паник офанзивите на Борис, и се обръща за помощ към баба Злата. „ Насила да вземеш може, да дадеш не става “, чува младото момиче. Ще успее ли мистериозната жена въпреки всичко да ѝ вдъхне вяра и какво споделя при срещата си с Борис - на следващия ден, от 18:00 часа, по bTV.

Изглежда всичко е срещу връзката на младите. Инцидент с най-близкия ѝ човек ще принуди Ани да промени сантименталните им проекти. Борис пък ще бъде заставен да чуе отхвърли на най-хубавия си другар да му стане кум.

В дома на Дочеви Милица е твърдо решена да си обезпечи по този начин стремежи житейски комфорт, като за тази цел ще употребява добре премислена тактичност. Ще разбият ли илюзиите ѝ думите на брат ѝ Марин - „ Искам да те видя по какъв начин се гърчиш “?

Така мечтаните от нея баня и тоалетна пък ще станат причина за раздор в връзките сред Косьо и Иван. Защо някогашният служител на реда ще чуе по собствен адрес обвиняванията, че е „ изменник, Юда, дезертьор и отстъпник “ и кой желае да се „ внедри “ в селското им съдружие - вижте в новия епизод на драмеди поредицата Скъпи наследници.

Кметският наместник Цветан ще се сблъска с гнева на мечтаещата за живот в огромния град Диди. Какво я кара да „ изперква “, кой я подлага на тормоз и за какво съгласно нея „ мъжете са тъпаци “, гледайте на следващия ден, от 18:00 часа, единствено по bTV.

След препоръчаните от Милица пари, Васко е подготвен да напусне Бели Вит. За постигането на тази цел се включва и синът ѝ Станислав, който влиза в ролята на „ информатора “ ѝ. Дали обаче поставената цел ще бъде реализирана и с какви думи капризният плейбой ще жегне високото его на майка си?

Звездата на българския сноуборд Сани Жекова още е в Бели Вит и ще бъде помолена от Борис за поддръжка. Какво може да направи тя за спортния клуб в селото?

Момент на непосредственост пък ще провокира мощен прочувствен заряд. Сън или действителност ще се окаже една потърсена целувка – в следващия епизод на Скъпи наследници.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР