С всеки изминал ден на света се появяват все по-разнообразни

...
С всеки изминал ден на света се появяват все по-разнообразни
Коментари Харесай

7 високотехнологични устройства за дома

С всеки минал ден на света се появяват все по-разнообразни високотехнологични устройства за дома и бита, написа profit.bg.

Всяко едно от тях не просто прави живота по-добър. Днес от ден на ден домашни уреди и аксесоари са натоварени със задачата да оказват помощ на индивида да пести време и пари.

Именно за такива устройства ще приказваме през днешния ден.

1. Робот-прахосмукачка



Докато към момента роботите не са завладели света, си коства да се сдобиете с това откритие за дома. То може да чисти пода. Днес на пазара има голям избор от модели. Срещат се и такива устройства, които обезпечават влажно разчистване.

Този вид роботи работят изцяло самостоятелно. Сами се придвижват из стаите и чистят. Умеят да се самозареждат, без присъединяване на индивида.

2. Подвижен будилник



Всеки човек е осведомен с казуса, наименуван будилник. Когато последният е наоколо, елементарно можете да го изключите. Да преборите сънливостта предлага този преносим будилник. Той ви кара да се раздвижите.

3. Wi-Fi лампички



Ако светодиодните лампи в дома и офиса към този момент не са ви задоволителни, помислете за инсталирането на такива, които не се нуждаят от нормалния ключ. Вместо това се свързват към интернет – по този начин ги управлявате интелигентно от смарт телефона.

4. Bediator



Дори при съществуването на централно отопление в дома, през есента и зимата в пространствата може да бъде все по този начин хладно. Решете този проблем благодарение на спомагателен нагревател.

Този метод обаче ще ви коства много финансови средства. Тук идва ролята на алтернативата – разтегателно легло с радиатор.

5. Датчици за придвижване



Никой не е застрахован от кражба. Днес съществуват доста и разнородни устройства, способни да покачат сигурността в дома. Част от тях са сензорите за придвижване, които се разполагат край прозорците и вратите.

6. Датчик за топло



Топлинната успеваемостта на жилището е един от най-важните въпроси за всяко домакинство през студените месеци от годината. С този сензор ще откриете къде са проблемите в дома и ще можете да ги отстраните.

7. Калкулатор за душа



Няма човек, който да не харесва горещия душ, изключително през зимата. След известно време обаче сметката за топла вода ви припомня, че сте попрекалили.

За да живеете икономично, запознайте се с този калкулатор на течащата вода от душа. Той освен демонстрира изразходвания размер, само че и предизвестява за постигане на открития предел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР