С всеки изминал ден Бойко Борисов се по-ясно показва и

...
С всеки изминал ден Бойко Борисов се по-ясно показва и
Коментари Харесай

Бойко Борисов вече се излага изключително жестоко

С всеки минал ден Бойко Борисов се по-ясно демонстрира и потвърждава за какво би трябвало мигновено да си отиде и в никакъв случай повече да не се връща - по този начин, както и цяла плеяда наши политици, които към момента се пробват да се вършат на някаква опция в желанието си да докопат властта.
Поредното доказателство какво значи този, който ръководи, да внушава и манипулира, Борисов го даде в живо лъчение на формалния си Фейсбук профил. Първо - да приказваш по какъв начин дядото на човек, при който има следствие дали е потърпевш от полицейско принуждение, не дал опция " ние " да учим в чужбина. Става въпрос за Евгений Марчев, студент в Хага.
Кои сме тези " ние ", на които дядото на това момче не дал да учат, г-не? Кой е този дядо, по какъв начин му е името? А на Вашия татко по какъв начин му е името? Какъв чин е имал в комунистическа България? Вие какъв бяхте по времето на Тодор Живков? А като излязохте от системата на Министерство на вътрешните работи през 90-те години на XX век, чия партийна брошура не скъсахте по личните ви думи?
Второ - да внушаваш, че някой различен ти е употребил гащите за огромна потребност с ковид! Кой реши да смъкна ограниченията в бърза поредност? Кой се оправдава с това, че хората желали? И Борисов, нали е добра душа, пуска ли пуска... Ми че те в този момент стотици хиляди в цяла България желаят да си вървиш, за какво не ги слушаш, както послуша 5-6 филигранно издялкани хубавици, че в нощните заведения нямало ужасно? Или че е доста хубаво да има 12 000 на финала за Купата на България на едно място? Представителят на СЗО за България доцент Михаил Околийски персонално го сподели на експлицитен въпрос на Actualno.com: В България много ограничения отпаднаха едновременно! Борисов взе едно рационално решение в края на зимата и пропиля безусловно всичко за нула време, тъй като не устоя на натиска на разнообразни лобита, които губеха пари от рестриктивните мерки и които го поддържат. Не устоя, тъй като по този начин е строил 10 години страната - на глинени крайници!
От няколко дни насам настойчиво по огромни малките екрани бива стартирана и Весела Лечева, един тип като представител на Българска социалистическа партия т.е. опозиционен - по какъв начин митингите можело елементарно да бъдат употребявани и с изключение на апела за оставка, трябвали и съответни претенции! Искания, г-жо Лечева, има - в случай че нещо сте ги пропуснала, както очевидно сте пропуснала кой беше брачният партньор Ви Манол Велев (в Уикипедия може да преброите свадите, в които се беше забъркал), поради който в този момент тъничко по малките екрани има опити да се бута сюжет " Васил Божков " като водещ за митингите, огромното искане е ясно -! Това не може да стане, до момента в който Борисов и Иван Гешев имат каквото и да е присъединяване във вземането на решения! Ето и напълно съответни претенции по какъв начин да стигнем до пустото ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ - ТУК, политическа поръчка по какъв начин също има - ТУК!
Такива ми ти работи - дори доста клавиатура изхабих за пояснение със единствено една дума - ОСТАВКА!

Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР