С все повече хора, работещи от вкъщи в последните седмици,

...
С все повече хора, работещи от вкъщи в последните седмици,
Коментари Харесай

Не бъдете фалшиви, и то точно сега!

С от ден на ден хора, работещи от у дома в последните седмици, имейл платформите са се трансформирали в същинско виртуално работно място. Вероятността потребителите да видят имейлите ви се усилва, по тази причина би трябвало да се възползвате оптимално. Не се преструвайте обаче, че нищо не се е случило – вместо това, променете тактиката и се пробвайте да сте потребни в създалата се изключителна обстановка.

5 неща, които да не вършиме тъкмо в този момент:
Изразяване на взаимност
Да, всички сме дружно в тази рецесия, само че тя не би трябвало да е причина за доближаване, с вярата, че ще бъдете запомнени с огромно удивление, откакто всичко завърши.
„ Надявам се, че си добре в тази рецесия “
Дори при естествени условия, това изречение постоянно звучи обидно, защото незабавно навлиза в персоналното пространство на индивида насреща. По време на пандемия тази „ угриженост “ наподобява още по-излишна, и даже подправена.
Продажби
Парадоксално е в този миг да се пробвате да продавате. По време на пандемия характерните за продажбите думи (безплатно, обезпечено, висококачествено и т.н.) наподобява извънредно несвоевременно.
Плащания
Да, обикновено е да сте обезпокоени за приходите си в този миг. Да, потребителят е просрочен с заплащането. И да – желаете да платят първо на вас, а не на някой различен. Сега обаче изобщо не му е времето.
Ангажиране на неактивни консуматори
В един миг от развиването ви даден консуматор се отхвърля от вас, става неактивен. Изглежда ненужно да напомняте на тези хора за себе си тъкмо в този момент.

2 имейла, които да изпращате:
„ Как да оказа помощ? “
Шансовете потребителите ви да се чудят по какъв начин да постъпят в създалата се обстановка са доста огромни. Ако желаете сигурно да ви възприемат положително, е изцяло подходящо да предложите помощта си.
„ Ето какво мога да направя и какво не в този миг “
Ако клиентите ви зависят от вашите артикули или услуги и поради пандемията нямате опция да удовлетворявате потребностите им както до момента, наложително би трябвало да ги информирате, и то допустимо най-бързо, даже това да значи, че ще се наложи да потърсят помощ при ваш съперник.

По материал на Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР