С времето всяка връзка се променя и трябва постоянно да

...
С времето всяка връзка се променя и трябва постоянно да
Коментари Харесай

Шест начина да разпалите романтиката и да съживите връзката си

С времето всяка връзка се трансформира и би трябвало непрекъснато да намирате способи да разпалите романтиката в нея. Отношенията сред сътрудниците добиват разнообразни измерения и в доста случаи първичността отстъпва място на желанието за естетика и успокоение. Замислете се дали сте станали двойка, която уговаря срещите си и по-голямата част от тях се състоят от подготвяне на вечеря дружно. А може и просто да се наслаждавате на следобедна сънливост на дивана, откакто сте гледали телевизия дружно. Ако е по този начин, тогава евентуално имате потребност от смяна.

Опитайте да танцувате. Посетете изложба. Отидете дружно на някое противоречиво събитие, от което и двамата се интересувате. Каквото и да вършиме, задачата би трябвало да е да излезете от къщата и да се забавлявате дружно. Това още веднъж ще ви върне към времената, когато двамата лудеехте дружно и същински се забавлявахте.

Не е наложително да вършиме тези неща всяка вечер. Достатъчно е да се отпуснете един път в месеца, с цел да почувствате оня боязън към обичания човек като при започване на вашата връзка. Ако обаче търсите нещо по-смислено, продължете да четете.

В идващите редове откриете шестте ни оферти по какъв начин да разпалите романтиката си и да вдъхнете нов живот на остарялата ви връзка:

Бъдете благи с комплиментите.

Никой не харесва някой, който се хвали с покачването си от самото начало. Няма смисъл да говорите за това какъв брой добре изглеждате пред вашите другари. Но можете да вършиме по-чести похвали към половинката си. Отбележете елегантния му външен тип довечера или пък разкажете на останалите какъв благородник е той.

Събирайте се постоянно с приятелите си.

Да, даже в ранните стадии, когато сте изцяло закрепени един върху различен всеки ден, това не е неразрешено. По-късно ще имате потребност от най-близките ви и не желаете най-хубавата ви другарка да помни, че сте я пренебрегнали с месеци. Покажете пред половинката си, че приятелите са значими за вас и никога не желаете да ги загубите. Много хора вършат грешката, когато срещнат нова половинка внезапно да лимитират срещите си с най-близките си. Това може да бъде пагубно за вашия обществен живот. Така че пробвайте се да намерите време и за тях.

Ако сте поканени, отидете на негови фамилни или работни събития

Не е изключително прелестно, само че не е и изключително предизвикателство и вашият брачен партньор ще го оцени високо. Това би посочило какъв брой цените неговия кръг от най-близки хора. Това ще заздрави още повече връзката ви. Освен това ще започнете да се чувствате по-добре в компанията на фамилията му. Може да научите повече за живота на вашата половинка и да разберете какъв е бил преди да го срещнете. Това ще отвори още повече тематики за диалог, а в случай че намерите общ език с присъстващите, несъмнено ще ви бъде занимателно.

Научете малко за неговите другари

Чисто нова група другари е нещо, което идва с нова връзка. Но в случай че не сте го създали тогава, в никакъв случай не е късно да се поправите. Не е нужно да оказвате напън върху себе си, с цел да опознаете всички незабавно. Това  може да наподобява вълнуващо, само че и непостижимо или просто извънредно. В положителния случай ще се забавлявате откровено с новите хора към себе си и ще откриете опция за нови вълнуващи вечери. Особено в случай че измежду тях към този момент има други двойки, това може да бъде отличен късмет да започнете да излизате след време по двама. Така ще разнообразите всекидневието си и ще ви помогне да разпалите романтиката в връзките си.

Имайте поради, че първият ви спор не демонстрира по какъв начин ще бъде постоянно

Вие двамата може да спорите сега за това какъв брой малко време той прекарва с вас. Но не се тормозете, по всяка възможност вие също ще сте заети идващия месец и той ще се почувства малко уединен. Не се тормозете. Нещата в една връзка са доста динамични и в случай че не се разбирате за някои неща, постоянно можете да ги поправите. Един скандал не би трябвало да ви тормози. Трябва към този момент да сте се научили, че това е нещо обикновено, само че няма е и ежедневие. Оставете нещата да отминат и тогава поговорете на мира.

В случаите, когато сте наясно с грешката си, извинете се. Не се правете, че нищо не се е случило. Потърсете разговора и даже извинението, в случай че осъзнавате, че грешката идва от вас. Това ще спести часове на ядосани погледи и даже кавги.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР