С времето най-накрая се затопли, сега е идеалният момент да

...
С времето най-накрая се затопли, сега е идеалният момент да
Коментари Харесай

„Променящият играта“ горещ и хладен вентилатор на Dyson пада със £100 в разпродажба на ботуши

С времето най-сетне се затопли, в този момент е идеалният миг да инвестирате във вентилатор преди лятото и ние забелязахме Бестселърът на Dyson се продава за £100 по-малко в Boots. Всички знаем, че Англия не е основана за горещо време и доста домове не са оборудвани с климатик, което прави летата много непоносими - изключително за тези, които към момента работят от у дома.

Ако почитател на Дайсън е бил в листата ви с стремежи от известно време, само че отделянето на над £400 просто не е осъществимо, имате шанс, защото този вентилаторен радиатор Dyson AM09 Hot + Cool™ беше понижен на £299,99 в Boots - спестявайки на купувачите £100. Той освен е страховит за лятото, защото циркулира мощно студен въздух из помещението за секунди, само че превключва към енергийно ефикасен радиатор през зимата, спестявайки доста от сметките за отопление на семействата.

Похвали се с грациозен дизайн, има енергоспестяващ таймер и спокоен режим на шепот, когато спите. Дизайнът без остриета и 10 настройки ви позво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР