С времето човек остарява и това няма как да бъде

...
С времето човек остарява и това няма как да бъде
Коментари Харесай

Защо е ВАЖНО да консумираме точно тези 3 билки

С времето човек остарява и това няма по какъв начин да бъде предотвратено. Ако обаче желаете да забавите този развой и още веднъж да се оглеждате в огледалото със самочувствие и усмивка на разположение, би трябвало да знаете какви билки да консумирате. Днес ще ви споделим за свойствата на три растения, подарък от природата, които имат способността да забавят стареенето и да поддържат сияйния тип на кожата на лицето ни.

Никога не подценявайте билките, тъй като те имат естествени антиоксиданти и други потребни свойства, успяващи да понижат признаците на стареене.
Ето кои са 3 – те билки, които е целесъобразно да консумирате: • Бял трън;
Лечебните свойства на тази билка са приети още преди хилядолетие. Екстрактът, който се извлича от семената на растението, съдържа към 20% мастни киселини и 80% силимарин, който е мощен антиоксидант.
10-те най-хубави добавки, с които да забавим процеса на стареене
За да забавите стареенето и да живеете старостта здрави и енергични, би трябвало да действате редовно: да се предпазвате от слънчевите лъчи...
Прочети повече
Тази билка разрешава да се употребява независимо или като съставна част в козметични артикули, защитаващи лицето главно от бактерии и отрови. Белият бодил има свойството да пречиства черния дроб и да предизвиква производството на антиоксиданти, борещи се със стареенето.
• Джинджифил;
Джинджифилът е растение, което всеки познава. Обикновено сме привикнали да го консумираме на чай. Всеизвестно е, че коренът от джинджифил работи укрепващо на имунната система. Той е доста желан най-много през зимните месеци и ни оказва помощ да се преборим с всевъзможни настинки и грипове.

Дали обаче знаете, че джинджифилът има мощен анти ейдж резултат? Това се дължи главно на противовъзпалителните му свойства. Растението способства облекчаването на възпаленията, както и подкрепя усвояването на питателните субстанции. В него се съдържат повече от 50 скъпи антиоксиданти, стимулиращи процеса на зарастване на повредените кафези.
Разкриха по какъв начин тютюнопушенето форсира стареенето
Добрата вест за хората, които възнамеряват да спрат пушенето е, че единствено две седмици след изпушването на последната цигара кожата ви започ...
Прочети повече
Благодарение на корена на това растение кожата ви може да наподобява забележително по-гладка и красива. Фините линии към очите ще намалеят фрапантно и ще предотвратите отпущането на кожата.

Ако се чудите по какъв начин да го консумирате, незабавно ще ви отговорим. Добавяйте по една чаена лъжичка настърган джинджифил към чая си.
• Златен корен.
Тази билка най-често бива употребена за понижаване на напрежението, напрежението и тревогата. Златният корен разрешава да се приема под формата на капсули или като чай, чиито резултат главно е релаксиращ.

Консумирайте тези билки и сами ще се уверите по какъв начин те са способни да забавят стареенето на кожата ви!

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР