С връщането на хартиената бюлетина даваме право на хора, които

...
С връщането на хартиената бюлетина даваме право на хора, които
Коментари Харесай

Нинова за смесеното гласуване: Даваме равни възможности на желаещите да гласуват с хартиена и електронна бюлетина

" С връщането на хартиената бюлетина даваме право на хора, които не отиват да упражнят правото си на глас заради терзание от машината, да го създадат. Даваме равни благоприятни условия и на тези, които желаят на машина, и на тези, които желаят на хартия. Нашето предложение е не да махаме машините, а да има и машина, и хартия и всеки да реши ", сподели пред БТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя разяснява и днешното решение на Народното събрание България да окаже военна помощ на Украйна: " Винаги сме били срещу даването на оръжие на Украйна. Това е наша трайна позиция, кардинална и поредна ".

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че това би направило България страна в спора и е рисково за нас.

" Ние осъдихме експанзията на Русия в Украйна, определихме я като война още през цялото време. Направихме всичко допустимо да помогнем на украинците, бягащи от войната ", напомни Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че е била сюрпризирана от позицията на " Български напредък ", тъй като Стефан Янев преди изборите изрично е заявявал " не " на оръжията, а през днешния ден внезапно партията е била на противоположната позиция.

" Тоест приказвам за политическа неустойчивост с плаващи болшинства по най-важни въпроси за България ", сподели Корнелия Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР