С връщането на Държавна сигурност в София, донос-бонус“ си върви

...
С връщането на Държавна сигурност в София, донос-бонус“ си върви
Коментари Харесай

Борисов: С връщането на ДС в София, донос-бонус е като нещо абсолютно реално

С връщането на Държавна сигурност в София, „ донос-бонус “ си върви като нещо безусловно действително. Никой не е приказвал с най-голямата парламентарна група за връщане на 20% Данък добавена стойност за ресторантьорите.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на предложенията на Министерство на финансите за промени в редица данъчни закона, съобщи БГНЕС.

„ Такива авангардни оферти е хубаво да се обсъдят с некоалиционните сътрудници, с цел да не се постанова да ги разясняваме постфактум ”, добави Борисов.

На въпрос дали ще поддържат предлагането на МФ за въвеждането на финансов тласък за лицата, които подадат информация, съдържаща съответни обстоятелства и условия, които не са били известни на органите по приходите, Борисов изрично съобщи:

„ Няма да подкрепим. След като внуците, синовете на Държавна сигурност ръководят, доносът е храната, материята, от която живеят ”, уточни той.

Той дефинира „ сглобката ” като „ доста постоянна, непоклатима ”.

Освен това водачът на ГЕРБ акцентира, че никой не е търсил диалози с най-голямата партия в Народното събрание за поддръжка на огласената концепция на Асен Василев за обновяване на 20-процентната ставка за ресторантьорите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР