С впечатляващото предлагане на място и висококачественото оформление на интериора,

...
С впечатляващото предлагане на място и висококачественото оформление на интериора,
Коментари Харесай

Новото BMW X7 е върховият модел в семейството на BMW X

С впечатляващото предложение на място и висококачественото оформление на интериора, както и модерното съоръжение най-новият и максимален BMW X модел основава едно ново преживяване в първокласния сегмент. В същото време с помощта на новаторското си окачване и задвижване BMW X7 предлага присъщата за един SAV естетика сред Offroad-Perfomance по нестабилни настилки, както и комфорт на возене и пъргава управляемост на пътя. BMW X7 ще се създава в завода на BMW в Спартанбърг (САЩ). То ще бъде въведено на пазара през март 2019 година.


Прецизният дизайн показва мощно наличие, разкош и модерност

С дължината си от 5 151 мм, широчината от 2 000 мм, височината от 1 805 мм и междуосието от 3 105 мм BMW X7 показва хармонични пропорции и изрично се нарежда като нов върхов модел в фамилията на BMW X. Изразителното му наличие се обезпечава от внушителната предница с изключително огромна бъбрековидна радиаторна решетка на BMW. BMW X7 серийно се оборудва с LED фарове. Опционалните BMW Лазерни светлини имат обхват на дългите светлини до 600 метра и се разпознават по сините Х-образни детайли вътре във фаровете. В профил преобладават огромните остъклени повърхности, огромният клиренс и дългата линия на покрива. За модерното оформление на задната част способстват хоризонталните линии, огромните LED светлини и разграниченият на две елементи заден похлупак. BMW X7 серийно се оборудва с 20-инчови алуминиеви джанти. Като в допълнение съоръжение се оферират алуминиеви джанти с размер 21 и 22 инча.



Интериор с три реда седалки и първокласна атмосфера

Разточителността и гъвкавостта на интериора се акцентират от серийното съоръжение на новото BMW X7 с три реда седалки и общо седем места за седене. На третия ред седалки двамата пасажера се разполагат на пълноценни места за седене с подлакътници, поставки за чаши и USB интерфейс. Като алтернатива междинният ред се оборудва с две удобни самостоятелни седалки. Всички седалки се контролират електрически с натискане на бутон. В взаимозависимост от потребностите вместимостта на багажника може да бъде увеличена от 326 до 2 120 литра.



За първокласната атмосфера способстват и усърдно подбраните и точно направени материали, както и всеобхватното серийно съоръжение. BMW X7 серийно се оборудва с кожена тапицерия Vernasca, четиризонова автоматизирана климатична апаратура, троен панорамен стъклен покрив, както и вътрешно осветяване в това число Welcome Light Carpet и Dynamic Interior Light. Като алтернатива се оферират петзонова автоматизирана климатична апаратура, пакет Ambient Air, панорамен стъклен покрив Sky Lounge, ръчно направени кристални приложения за уредите за ръководство, озвучителна система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound и развлекателна система за задните места Professional. Design Pure Excellence, М Спортният пакет, както и вариантите на BMW Individual разрешават оформление на екстериора и интериора, насочено към самостоятелния жанр.

Уверено задвижване с мощни мотори, осемстепенна трансмисия Steptronic, BMW xDrive и M Спортен диференциал

Портфолиото от задвижвания, налично при въвеждането на пазара, включва един V8 бензинов мотор с мощ 340 кВт/ 462 кс при BMW X7 xDrive50i (няма да се предлага в Европа), един редови шестцилиндров бензинов мотор с 250 кВт/ 340 кс при BMW X7 xDrive40i, както и два редови шестцилиндрови дизелови мотора със 195 кВт/ 265 кс при BMW X7 xDrive30d, респективно 294 кВт/ 400 кс при BMW X7 M50d. Всички мотори дават отговор на нормата за нездравословни излъчвания Euro 6d-TEMP.



Всички мотори серийно са комбинирани с осемстепенна трансмисия Steptronic. Тяхната мощ доближава до асфалта или нестабилните терени благодарение на интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive. То се отличава с ръководство с усъвършенствана успеваемост и подава повече мощ към задните колела. Допълнително покачване на динамичността на ръководството се обезпечава от М Спортния диференциал с електронно ръководен блокаж на задния диференциал, който е сериен при BMW X7 M50d и опционален при BMW X7 xDrive50i и BMW X7 xDrive40i.



Перфектно настроеното окачване усъвършенства комфорта, пъргавината и офроуд опциите

Серийното съоръжение на BMW X7 включва адаптивно въздушно окачване на предната и задната ос с амортисьори с електронно ръководство. В взаимозависимост от обстановката височината на автомобила може да бъде променяна с до 80 мм с натискане на бутон, както и с BMW Display ключа. Освен това комфортът, пъргавината и офроуд опциите могат в допълнение да бъдат усъвършенствани с опционалните системи за надзор на окачването.



Допълнителна пъргавост и убеденост обезпечават Интегралното интензивно кормилно ръководство и системата Executive Drive Pro с дейна стабилизация против наклоняване. Освен това за всички разновидности на модела като се изключи BMW X7 M50d се предлага и офроуд пакет. Той включва спомагателен бутон за избор на четирите режима на придвижване xSand, xGravel, xRocks и xSnow, с които се задействат идеалните настройки на височината на автомобила, системата xDrive, характерностите на педала на газта и ръководството на трансмисията, както и регулиращите намеси на системата за надзор на стабилността DSC.

Модерни асистиращи системи за по-висок комфорт и сигурност

Прогресивният разкош на новото BMW X7 се акцентира и от всеобхватния избор от асистиращи системи за повишение на комфорта и сигурността. Освен Активния надзор на скоростта с функционалност Stop & Go се предлага и Асистент за шофиране Plus, който включва Асистент при завиване и водене в лентата, Предупреждение при промяна и овакантяване на лентата, Асистент за поддържане на лентата и отбрана против непряк удар, Помощ при отбягване на трудности, Предупреждение за напречен трафик, за преимущество и Асистент за придвижване в неправилна посока, както и Асистент за спешно прекъсване (няма да се предлага в Европа). Функционалността на серийния Асистент за паркиране включва и Асистент за придвижване на заден ход.

Сериен Live Cockpit Professional с BMW Operating System 7.0 в това число BMW Intelligent Personal Assistant

Серийният при BMW X7 Live Cockpit Professional включва изцяло цифрово арматурно табло и надзорен екран с диагонал от по 12.3 инча. Най-модерният прогрес в региона на цифровата съгласуваност показва предлаганият от март 2019 година BMW Intelligent Personal Assistant, който може да бъде интегриран и посредством Remote Software Upgrade. Дигиталният сателит, който може да бъде задействан посредством гласова команда („ Hey BMW “ или друга по желание на водача) подкрепя лидера при ръководството на автомобилните функционалности и непрекъснато се обогатява с спомагателни благоприятни условия посредством актуализации посредством Remote Software Upgrade.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР