С впечатляващо шоу избухна една от надеждите на новата генерация

...
С впечатляващо шоу избухна една от надеждите на новата генерация
Коментари Харесай

Ариа удари в земята поп-фолк гилдията! Ето как младата надежда на „Пайнер” изригна с шоу на световно ниво!

С впечатляващо шоу избухна една от очакванията на новата генерация фолк диви в " Пайнер " - Ариа, на концерта за 18-ия рожден ден на телевизия " Планета " в Пловдив. Най-актуалната певица безусловно удари в земята колежите си с визия, шоу и осъществяване, като точно поради нея по никакъв метод не се усети неналичието на някои от звездите на Пайнер.

Ариа извърши последното си парче " Класа ", което се трансформира в цялостен шлагер, само че още до момента в който водещият Иван Динев-Устата анонсираше излизането й на сцената, публиката в зала " Колодрума " изригна, без изобщо да подозира какво предстоеше.

Сексапилната брюнетка излезе на сцената с ексцентричен тоалет в алено, украсен с щраусови пера, ушит особено за нея от топдизайнера Стоян Радичев. Освен с визията си и с ефектната мултимедия, Ариа взе акъла на публиката и с хореографията си. Младата звезда бе подкрепяна от 30 танцори от най-популярния балет в страната - " Фънки Мънкис ", в която хореографка е снахата на Магърдич Халваджиян - Алекс Енева. От всички реализатори на Пайнер участващи на концерта само Ариа излезе с толкоз многочислена група танцьори.

" Класно е освен парчето на Ариа, само че и самата тя. Това се споделя топ професионално показване! С цялостната си визия и гений потвърди, че има капацитет да реализира от ден на ден триумфи на поп фолк сцената. Ариа е новата ни фаворитка ", разясниха след края на концерта поп фолк меломаните.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР