С впечатляващи нови модели се завръщат на автомобилното изложение в

...
С впечатляващи нови модели се завръщат на автомобилното изложение в
Коментари Харесай

Премиери на леки коли от бъдещето на изложбата „Автосвят“ в Пловдив

С впечатляващи нови модели се завръщат на автомобилното ревю в Пловдив марките „ Тойота “ и „ Фолксваген “. 15 компании са подготвили атрактивни експозиции за изложбата „ Автосвят “, която ще се организира в границите на Международния механически панаир от 28 септември до 3 октомври. Премиера за България ще направи Toyota Avensis 2016. Ще бъдат експонирани и нови хибридни модели, олицетворяващи бъдещето в технологиите за автомобилостроенето, твърдат изложителите. Японските коли „ Лексус “, които се считат за едни от най-надеждните в своя клас, за първи път идват на Есенния панаир в Пловдив. Ще бъде показан най-новият модел NX във вид 300H и 200turbo.

В експозицията на „ Фолксваген “ свети мултифункционалният Passat Alltrack, който може да се кара на ски писта, на плаж, на черен път и е еднообразно подобаващ за туризъм, бизнес пътувания и фамилни пътешествия. Неговата международна премиера беше през март, а в този момент идва и в България. На изложбата може да се види и четвъртото потомство Caddy с транспортен вид особено за шофиране в градска среда, както и шестата генерация Transporter, отличаваща се повече издръжливост, динамичност и изгодност.

Една от министър председателите на „ Автосвят “ е на премиум автомобила Hundai Tuscon. Моделът се отличава с изискан дизайн, сигурност и комфорт, съвременен 1.6 T-GDi мотор. Марката „ Хюндай “ ще се показа и с актуализирани разновидности на Santa Fe, i20 и i30.

„ Ситроен “ също показва съвременни решения в новите Berlingo, C4 Picasso и Cactus.3-цилиндровият турбодвигател Pure Tech, който завоюва купата „ Международен мотор на годината 2015 “, към този момент се употребява в няколко модела на марката. Дилърската мрежа на „ Ситроен “ предлага и авангардния DS 5, който също ще бъде на „ Автосвят “ след пазарния си дебют през юни.

Девет нови модел на “Киа “ ще бъдат демонстрирани на изложбата. Те покриват гамата от компактни градски коли до лимузини и спортни разновидности.

Иновативни софтуерни хрумвания са внедрени и в колите с марки „ Инфинити “, „ Шкода “ и „ Лада “. Новост са суперлуксозните рейсове на „ Исузу “. Интересен акцент в последното потомство леки коли са опциите за връзки – медия, навигация, свързване с външни мобилни устройства.

Почитателите на рискови прекарвания ще видят кола амфибия и най-популярните АТВ-та и УТВ-та на CFMoto - Cforce 800, Cforce 550, Zforce 800 EX иTracker 550, които са най-продаваните в Германия, Русия и други страни.

На влиятелното комерсиално ревю за леки коли, мотоциклети, пикапи, камиони, рейсове и профилирани коли посетителите ще се срещнат с още доста новости. Експозициите на дилърите може да бъдат прегледани в Международен панаир Пловдив от 9 до 18 ч., а на 3 октомври – до 14 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР