С водосвет за здраве и късмет официално бе открита предизборната

...
С водосвет за здраве и късмет официално бе открита предизборната
Коментари Харесай

Инж. Иван Жабов, кандидат за кмет на Средец: Общината се променя с европейски темпове, чака ни още много работа

С водосвет за здраве и шанс публично бе открита предизборната акция на ГЕРБ за локалните избори в община Средец. Той бе отслужен от отец Недялко Радев от църквата "Всех Святих " в предизборния щаб на партията, който се намира на пл. "България " №9. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

На събитието участваха претендентът за кмет инж. Иван Жабов, националният представител Галя Желязкова, претендентите за общински съветници от ГЕРБ, претендентите за кметове на обитаеми места, както и членове на общинското управление.



„ Много се направи през последните години за развиването на Средец и за по-добрия живот на хората, на техните деца. Тепърва следва още работа, с цел да се трансформира общината в желано място за живеене с европейска визия, с добра просветителна система, съответно опазване на здравето и инфраструктура - отговаряща на потребностите на хората в цялата община. Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ-Средец са потвърдени експерти, всеки в своята професионална сфера и съм уверен, че те ще пазят ползите на нашите съграждани почтено “, съобщи претендентът за кмет на община Средец инж. Иван Жабов.

Той разяснява, че предизборната акция, която ГЕРБ ще води в Средец, ще бъде както постоянно положителна, лице в лице с хората, и ще залага на действително изпълними задължения към жителите на общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР