С влизането на двамата руснаци, на видима възраст около 35-40

...
С влизането на двамата руснаци, на видима възраст около 35-40
Коментари Харесай

Пребиха Жестоко Богати Руснаци В Бургаски Стриптийз Бар!

С влизането на двамата руснаци, на забележима възраст към 35-40 година атмосферата незабавно се трансформирала, защото те почнали да показват блестящото си парично благоденствие.

Управителят бил подготвен да ги обслужи по най-перфектния метод – с напитки и девойки, в случай че московчаните не бяха създали груба неточност – да се държат безогледно и обидно към най-красивото момиче: желали да я опипват жестоко пред останалите клиенти, обиждали я и заплашвали бармана, че в случай че не ги остави да се усещат господари на нощта, може и да не оцелее до сутринта.

Последната опасност обаче пристигнала допълнително на индивида зад барплота и той натиснал паник-бутона. След 2 минути от офиса на една от най-страховитите охранителни компании се втурнали четирима гардове с тип на разярени тигри. Те безусловно изнесли двамата московчани на ръце по стълбите нагоре и ги размазали от пердах на тротоара.

С това обаче безславният тур из нощните заведения на Бургас не завършил, а в противен случай. След като поизтрезнели, юристът и икономистът от съветската столица отишли в Първо РУП-Бургас и настояли да пишат тъжба против пийп бара, личният състав и притежателят на който е трябвало да бъдат упрекнати и осъдени. Видът и на двамата бил плачевен, сподели източник на Флагман.бг. Имали белези от нанесен побой по лицата и ръцете. Докато изчаквали да бъдат признати за чуване обаче, двамата потърпевши почнали да поизтрезняват напълно и да се интересуват кои са „ горилите “, които са ги докарали до това положение. След като открили, че могат да влязат в още по-голяма тягост от снощната, двойката се изнизала тихичко и се е отказала от подаване на тъжба.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР